Μάγισσα: Ο «Νικηφόρος» γίνεται μαχητικό μέλος της Φιλικής Εταιρείας στη νέα σειρά!
Media

Μάγισσα: Ο «Νικηφόρος» γίνεται μαχητικό μέλος της Φιλικής Εταιρείας στη νέα σειρά!

Ο Νικηφόρος των «Άγριων μελισσών», κατά κόσμον Αναστάσιος Ροϊλός, θα υποδυθεί έναν όμορφο, έξυπνο και μαχητικό νεαρό, μέλος της Φιλικής Εταιρείας από την Οδησσό, που θα πάρει μέρος στην Επανάσταση του 1821, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα» που θα βγει στον αέρα το 2023, σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων μελισσών» επιστρέφει τη νέα σεζόν με μια σειρά που θα συζητηθεί, καθώς τα ηνία της σκηνοθεσίας θα αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Έλλη Τρίγγου, η γνωστή μας «Ασημίνα», και ο Αναστάσιος Ροϊλός.
Η ιστορία της σειράς τοποθετείται στο 1818. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε τεράστια σύγκρουση, τη στιγμή που οι σκλαβωμένοι Έλληνες θέτουν σε εφαρμογή το όραμα της Ελληνικής Επανάστασης. Για να ενωθούν, λοιπόν, αυτές οι δύο οικογένειες οι συμπολίτες τους αποφασίζουν να παντρέψουν τα δύο νεαρά παιδιά. Μια μάγισσα όμως που ζει στο χωριό βλέπει περίεργα οράματα. Το παιδί από αυτό τον γάμο χάνεται και η μάγισσα το εντοπίζει νοερά κοντά σ’ ένα ποτάμι.

Όλοι τρέχουν στο σημείο αυτό και το βρίσκουν νεκρό. Τότε ο εφιάλτης της «Μάγισσας» ξεκινά… Ποιο ρόλο όμως θα κρατήσει ο Αναστάσιος Ροϊλός στη σειρά; Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποδυθεί έναν νέο με καταγωγή από την Οδησσό, που διαθέτει τη σοφία που θα κατείχε ένας ώριμος άνδρας. Γι’ αυτό, ως ρομαντικός επαναστάτης, γίνεται μέλος της Φιλικής Εταιρείας και έρχεται στη Μάνη ως εκπρόσωπός της, έτσι ώστε να προετοιμάσει την εξέγερση του έθνους.

Ποια θα είναι η σχέση του νέου με τη «Μάγισσα», την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου; Μήπως οι Τρίγγου και Ροϊλός γίνουν πάλι τηλεοπτικό ζευγάρι, γιατί το τηλεοπτικό κοινό δεν λέει να τους χορτάσει;

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved