Άπιστος: Η εμμονή της Ντερίν για την Ασιγιά δεν έχει τέλος (Video)
Media

Άπιστος: Η εμμονή της Ντερίν για την Ασιγιά δεν έχει τέλος (Video)

Άπιστος: Στο σημερινό επεισόδιο (24/8), η Νιλ αποκαλύπτει στην Ασιγιά ότι ο Αλί δεν είναι και τόσο ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τολμά να της το πει για να μην τη στεναχωρήσει.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Επίσης, η ηρωική της πράξη φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δεν θα ξεφύγει από τη σκιά της. Ο Αλί είναι ακόμα ψυχρός με τον πατέρα του, γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για όσα έχουν συμβεί στην Ασιγιά.

Η Ασιγιά συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο πολύ υποφέρει ο Αλί στην Κωνσταντινούπολη και αποφασίζει για το καλό του να ξαναγυρίσουν στη Ραιδεστό. Εξάλλου το νοσοκομείο τη χρειάζεται όσο ποτέ και η παλιά της θέση την περιμένει ακόμα.

Ο Βολκάν, που ήλπιζε κρυφά να αφήσει πίσω τη Ραιδεστό και τη Ντερίν και να μετακομίσει κοντά τους, απογοητεύεται αλλά προσπαθεί να μην το δείξει σε κανέναν. Η Ντερίν έχει κι αυτή το δικό της μυστικό, που δεν αποκαλύπτει ούτε στην ίδια της τη μητέρα.

Ο Σελτζούκ μαθαίνει ότι η Νιλ ξαναγύρισε στη Ραιδεστό με την Ασιγιά. Φαίνεται πως τα συναισθήματά του για εκείνη δεν έχουν ακόμα τελειώσει - κανονίζει να τη συναντήσει δήθεν τυχαία και της προτείνει να δουλέψει στο εστιατόριο που έχει ανοίξει. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν ζητά ξαφνικά από τον πατέρα της να της αγοράσει καινούργιο σπίτι. Ξέρει κάτι από τα κρυφά σχέδια του Βολκάν ή μήπως καταστρώνει τη δική της μυστική στρατηγική;


Δείτε το trailer:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved