Σασμός: Τα ένοχα μυστικά του Γεροντιδάκη και ο λόγος που κρύβει την πραγματική του ταυτότητα!
Media

Σασμός: Τα ένοχα μυστικά του Γεροντιδάκη και ο λόγος που κρύβει την πραγματική του ταυτότητα!

Σασμός: Ξεχάστε τον «Μελέτη» των Άγριων Μελισσών που μας είχε συγκλονίσει τα τελευταία τρία χρόνια με τα καμώματά του και τις ραδιουργίες του. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε έναν άλλον ήρωα μέσα από τα μάτια του Γιώργου Γεροντιδάκη, αυτή τη φορά στον Σασμό. 

Ο ηθοποιός θα υποδύεται από τη νέα σεζόν τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Ο Λευτέρης Ορφανός είναι ένας αστυνομικός με πολλές προδιαγραφές για να διαγράψει μία πολύ καλή πορεία στο επάγγελμα που διάλεξε να κάνει. Αυτή είναι όμως μόνο η «βιτρίνα» για τον νεοφερμένο αστυνομικό αφού ο άντρας που αναλαμβάνει καθήκοντα στην Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου κρύβει ακόμα και το πραγματικό του όνομα που είναι Γιώργος Βιδάλης!

Όπως θα διαπιστώσουμε σύντομα μέσα από τα επεισόδια του β' κύκλου που θα παρακολουθήσουμε, ο Λευτέρης Ορφανός, όπως συστήνεται σε όλους βρίσκεται σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, δίπλα στον Ευθύμη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Αλεξανδρής θα υποδύεται έναν έμπορο όπλων και ο Λευτέρης έχει ως στόχο να ξεσκεπάσει το κύκλωμα. Έτσι, ο νέος αστυνομικός παρακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία κι ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του δεν είναι να ξεσκεπάσει μόνο τον Ευθύμη, αλλά και τον συνεργάτη του, με τον οποίο διακινεί εμπόριο όπλων.

Ο σκοτεινός ρόλος και το ένοχο παρελθόν

Έχοντας διαβάσει καλά το αρχείο της δολοφονίας του Στεφανή και γνωρίζοντας την βεντέτα χρόνων ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, παίρνει προσωπικά την υπόθεση και ξεκινά έρευνες. Όπως θα διαπιστώσουμε σύντομα, ο Λευτέρης ασχολείται τόσο έντονα με την υπόθεση για να ξεχάσει το δικό του παρελθόν. Μόνο τυχαία μάλιστα δεν θα είναι τελικά η εμπλοκή του στην υπόθεση της βεντέτας των δύο οικογενειών, όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο Λευτέρης θα «στριμώξει» πολύ τον Μανώλη καθώς γνωρίζει πως είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή και κάπου εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την αδελφή του, τη Θοδώρα η οποία μετά από πολλές πίκρες στην προσωπική της ζωή και τον θάνατο του μεγάλου της έρωτα, του Πετρή, θα ερωτευτεί ξανά τον Λευτέρη. Μένει να δούμε τι θα γίνει στις οθόνες μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved