Στον ANT1 η Δούκισσα Νομικού - Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Media

Στον ANT1 η Δούκισσα Νομικού - Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Και επίσημα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει η Δούκισσα Νομικού!

Σήμερα, 25 Αυγούστου ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1.

Να σας θυμίσουμε ότι στις 9 Αυγούστου στην εκπομπή, Καλοκαίρι Μαζί, την ώρα που σχολίαζαν τα νέα της showbiz με αφορμή το ταξίδι της Δούκισσας Νομικού στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος είπε: «Του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Δούκισσα μέσα στον Ιούλιο πραγματοποίησε ραντεβού στις εγκαταστάσεις του καναλιού σε πολύ θετικό κλίμα. Το μόνο «αγκάθι» που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν η ώρα στην οποία θα μπαίνει στο «Πρωινό». Εχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1, τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα και της πρότεινε να εντάσσεται στο «Πρωινό» από την έναρξη της εκπομπής στις 10:00 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ’ όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Από σήμερα λοιπόν η Δούκισσα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved