Έρωτας φυγάς: Δένια Μιμερίνη: «Η Ρηνιώ θα συγκινήσει τους τηλεθεατές»
Media

Έρωτας φυγάς: Δένια Μιμερίνη: «Η Ρηνιώ θα συγκινήσει τους τηλεθεατές»

Η Δένια Μιμερίνη φέτος θα εμφανιστεί στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά Έρωτας φυγάς.

Η ίδια, σε συνέντευξή της μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει στην τηλεοπτική σειρά.

  • Πώς σας έγινε η πρόταση να συμμετάσχετε στη νέα σειρά του OPEN;

Για εμένα ήταν πραγματική τύχη! Στις 24 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων μου και ενώ έδινα εξετάσεις για το πτυχίο μου στο Υπουργείο Πολιτισμού, έχοντας σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με πήρε τηλέφωνο η casting director Ηρώ Γάλλου και μου είπε για τη σειρά του Βασίλη Τσελεμέγκου στο OPEN. Μετά από μία εβδομάδα, πέρασα από οντισιόν και πήρα το ρόλο της Ρηνιώς. Εκτός του ότι χάρηκα που θα έχω δουλειά, μου άρεσε πάρα πολύ που στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση θα έπαιζα σε μια σειρά εποχής.

  • Ποια είναι η ηρωίδα που υποδύεστε;

Υποδύομαι τη Ρηνιώ, η οποία δουλεύει ως υπηρέτρια στο σπίτι του κυρίου και της κυρίας Δεμερτζή. Είναι η αδελφή του Στρατή, του επιστάτη του κτήματος, που τον υποδύεται ο Γεράσιμος Γεννατάς. Πάνω απ’ όλα η Ρηνιώ είναι άνθρωπος, με όλη τη σημασία της λέξης. Η πλάκα είναι όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, απαντούσα «καθαρίστρια» γιατί τρελαινόμουν να καθαρίζω, να πλένω, να είναι όλα καθαρά! Ήμουν διαρκώς με μια σκούπα και να που ο πρώτος μου ρόλος θα είναι αυτός της άξιας υπηρέτριας. Η Ρηνιώ έχει έναν πλούσιο και βαθύ εσωτερικό κόσμο και μου αρέσει που σε αυτή την εποχή, στην ελληνική επαρχία του '50, που οι περισσότερες γυναίκες παντρεύονταν με προξενιά, η ηρωίδα μου τολμά να ερωτευτεί και να ξεφύγει από όσα προστάζει η πατριαρχική κοινωνία. Γι’ αυτό και η ζωή της θα έχει μεγάλες ανατροπές και αγώνα. Το κορίτσι αυτό έχει ένα πείσμα και ένα τσαγανό που ξαφνιάζει.

Της βγάζετε το καπέλο λοιπόν;

Μια κοπέλα χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση και να είναι τόσο μπροστά στη σκέψη! Η Ρηνιώ θα συγκινήσει τους τηλεθεατές γιατί θα

τολμήσει, μέσα σε μια συντηρητική κοινωνία, να βγάλει συναισθήματα και να κάνει τη δική της προσωπική επανάσταση όταν θα ερωτευθεί βαθιά και αληθινά. Μπορεί να πάρει το ρίσκο, να φάει τα μούτρα της, αλλά δεν θα πάψει να είναι αντισυμβατική, δοτική και ελεύθερη. Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα γυρισμάτων και πραγματικά, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η αγωνία πιάνει κόκκινο. Η σειρά έχει φοβερή πλοκή, είπε η Δένια Μιμερίνη στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved