Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Μοιράζουν χρήματα οι σταθμοί
Media

Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν - Μοιράζουν χρήματα οι σταθμοί

Εκτός από ριάλιτι και μυθοπλασία τα τηλεπαιχνίδια θα έχουν την τιμητική τους και την επόμενη σεζόν.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, σε μία ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν, είδαν πολλά από τα τηλεπαιχνίδια να σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και γι’ αυτό αποφάσισαν να τα συνεχίσουν και του χρόνου, εντάσσοντας στον προγραμματισμό τους και νέα.

Ας δούμε ποια είναι αυτά.

«Rouk Zouk» (ANT1)

Από το ανανεωμένο πλατό του «Rouk Zouk» πρόκειται να περάσουν νέες ομάδες, οι οποίες καλούνται να δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια παιχνίδια, που είναι πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά. Το ραντεβού για την επόμενη σεζόν δίνεται, από τον Σεπτέμβριο, στη μεσημεριανή ζώνη, με παρουσιάστρια φυσικά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (ΑΝΤ1)

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ύστερα από 16 χρόνια, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και στη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η επιτυχία που σημείωσε έκανε τους υπεύθυνους του σταθμού του Αμαρουσίου να δώσουν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει την ίδια ώρα μιας και στο πρόγραμμα του σταθμού το φθινόπωρο θα μπουν ξανά οι «Ράδιο Αρβύλα».

5X5 (ΑΝΤ1)

Ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει παιχνίδι και του χρόνου με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά, μοιράζοντας ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Deal (ALPHA)

To «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA. Κάτι που αποδεικνύεται από τα αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά, καθώς επίσης και από το ότι έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για 7ο κύκλο επεισοδίων.

«Δες και βρες» (ΕΡΤ1)

Το «Δες και βρες», με τον Νίκο Κουρή, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια των τηλεθεατών. Έτσι, η ΕΡΤ1 ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό, ο οποίος θα συνεχίσει να μας κρατάει καθημερινή συντροφιά, στις 13.00, τεστάροντας όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη αλλά την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την
ψυχραιμία όσων παίζουν.

«Celebrity Game Night» (MEGA)

Η Σμαράγδα Καρύδη τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του MEGA, όπου παρουσιάζει το πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Celebrity Game Night». Μάλιστα, αν και ολοκλήρωσε την προβολή των συμφωνηθέντων επεισοδίων, οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν ζητήσει από την εταιρεία παραγωγής και την ηθοποιό - παρουσιάστρια να ετοιμάσουν έναν ακόμη κύκλο 16 επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν μέσα στην επόμενη
τηλεοπτική σεζόν.

«The Chase» (MEGA)

Η Μαρία Μπεκατώρου, λίγο πριν από την έλευση του 2022, εγκαινίασε τη νέα συνεργασία της με το MEGA, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι «The Chase», που κατάφερε να αποκτήσει πολύ γρήγορα το δικό του κοινό. Γι΄ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως για νέο κύκλο.

«Shopping Star» (STAR)

To «Shopping Star», το απόλυτο τηλεπαιχνίδι μόδας και η μεσημεριανή συνήθεια που έγινε λατρεία, πρόκειται να επιστρέψει ανανεωμένο για έβδομη σεζόν στο STAR, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Στόχος του είναι να αποθεώσει, να δικαιώσει και να απενοχοποιήσει το μοντέλο που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της.

«Τροχός της τύχης» (STAR)

Ο Τροχός της τύχης, το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον πάντα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, πρόκειται να συνεχίσει στη συχνότητα του STAR για ένατη συνεχή σεζόν.

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» (ΕΡΤ 1)

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο πιο αδύναμος κρίκος», ύστερα από τρία πετυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και... μετακομίζει στη δημόσια τηλεόραση, με παρουσιαστή και πάλι τον Τάσο Τρύφωνος. Να αναφέρουμε ότι θα προβάλλεται καθημερινά, στις 19.00.

«Κάτι ξαναψήνεται» (ΣΚΑΪ)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «Κάτι ξαναψήνεται», πρόκειται να συνεχιστεί με νέο κύκλο επεισοδίων, αλλά μέχρι και τον Δεκέμβριο.

«ΤΑΧΙ» (OPEN)

To OPEN πρόσθεσε στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου το «ΤΑΧΙ» με...οδηγό τον Διονύση Ατζαράκη. Το πρότζεκτ σημείωσε να σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης για τα δεδομένα του OPEN, οπότε ο σταθμός ζήτησε να ετοιμαστούν 30 επιπλέον επεισόδια.

«Ο Μονομάχος» (ΣΚΑΪ)

Το τηλεπαιχνίδι «Ο Μονομάχος» έρχεται στην μικρή οθόνη, ξυπνώντας τις αναμνήσεις από το παρελθόν. Το συγκεκριμένο project είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά το 2002 ο Χρήστος Φερεντίνος, στο STAR. Ένας παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με 100 αντιπάλους απαντώντας σε ερωτήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, επιλέγοντας το βαθμό δυσκολίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρατερός Κατσούλης συζητά με τον ΣΚΑΪ για τη συγκεκριμένη θέση, χωρίς να αποκλείει τη μυθοπλασία σε τηλεοπτικές σειρές.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved