Σασμός: Η «Αργυρώ», η «Στέλλα» και η «Θεοδώρα» δημοσίευσαν κοινή φωτό από τα backstage του β κύκλου!
Media

Σασμός: Η «Αργυρώ», η «Στέλλα» και η «Θεοδώρα» δημοσίευσαν κοινή φωτό από τα backstage του β κύκλου!

Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, η Ευγενία Σαμαρά και η Δανάη Παππά είναι αχώριστες φίλες και πολύ συχνά δημοσιεύουν και κοινά τους στιγμιότυπα και από τα γυρίσματα του β κύκλου της σειράς "Σασμός".

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και την παρακολουθεί χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Σασμός" είναι προ των πυλών και σε λίγες μόνο ημέρες θα ξεκινήσουμε να παρακολουθούμε τα νέα επεισόδια της σειράς που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας συγκλονίσουν. Από την αρχή μάλιστα που παρακολουθήσαμε το trailer είδαμε μερικά στιγμιότυπα από τις σκηνές που πρόκειται να μας συγκλονίσουν. Από την στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της σειράς, πολλοί από τους ηθοποιούς δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν ανελλιπώς, για να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις.

Μια τέτοια φωτογραφία δημοσίευσαν και σήμερα, 25 Αυγούστου 2022, τα κορίτσια του Σασμού: η Χριστίνα Χειλα Φαμέλλη (Αργυρώ), η Δανάη Παππά (Θεοδώρα) και η Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα). Οι τρεις τους πόζαραν σε ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα γυρίσματα, με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved