Μάγισσα: Οι μέρες προβολής της σειράς και όλα όσα θα δούμε
Media

Μάγισσα: Οι μέρες προβολής της σειράς και όλα όσα θα δούμε

Μάγισσα: Η νέα σειρά με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη έρχεται στον ΑΝΤ1 και τίποτα δεν θα θυμίζει το Διαφάνι και τις Άγριες μέλισσες.

Η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη. Τοποθετείται στο 1818, σε μια εποχή δύσκολη για τους Έλληνες. Η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτό τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξαφνικά, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Τότε, η ιστορία ξεκινά, με επίκεντρο την… Μάγισσα.

Οι μέρες προβολής

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών και της πολλά υποσχόμενης σειράς, Η Μάγισσα, μίλησε στο "Ποντίκι”, για τις ημέρες προβολής και για τα επεισόδια που θα δούμε στους δέκτες μας.

«Η Μάγισσα καταρχάς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Γνωρίζετε άλλωστε τί προηγήθηκε και συνέβη στην πορεία με τη σειρά "Ντέρτι". Έπειτα μην ξεχνάτε ότι οι "Άγριες μέλισσες" ολοκληρώθηκαν μέσα Ιουλίου και ως λίγο πριν από το φινάλε γράφονταν τα σενάριά τους. Η "Μάγισσα" θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο μέρες την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved