Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά μετά την τραγική απώλειά του και ραγίζει καρδιές
Media

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά μετά την τραγική απώλειά του και ραγίζει καρδιές

Η σύντροφός του αδικοχαμένου ηθοποιού, Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε πρώτη φορά μετά την τραγική του απώλεια και ράγισε καρδιές.

Η Διονυσία μίλησε μετά από επτά μήνες από τον θάνατό του στην δημοσιογράφο, Νάντια Ρηγάτου και στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα πώς βίωσε και πώς βιώνει την απώλεια αυτή.

Η Διονυσία έδωσε συνέντευξη στο σπίτι που έφτιαχνε με τον ηθοποιό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να το δει έτοιμο…

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση ανέφερε αρχικά: «Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος…

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.»

Και πρόσθεσε: Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».

Και έστειλε και ένα μήνυμα: «Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved