Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία καταρρέει μπροστά στα μάτια της Αρετής- Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία καταρρέει μπροστά στα μάτια της Αρετής- Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα ξεκινήσει σε λίγες μόνο ημέρες, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Πρόκειται για μια από τις σειρές που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσαν τα επεισόδια την περασμένη σεζόν.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Η γη της Ελιάς" στο Mega βρίσκεται προ των πυλών, μιας και σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα. Το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να ζήσουν, για ακόμα μια χρονιά όλες τις εξελίξεις στην Αερόπολη. Άλλωστε, από όλα τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, έχουμε πλήρως καταλάβει ότι τα νέα επεισόδια θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις, κυρίως δυσάρεστες, για τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Τι θα παρακολουθήσουμε όμως στα πρώτα επεισόδια του Β κύκλου;

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθούν η Ασπασία και η Αρετή, μιας και οι δυο τους θα καταλάβουν πολύ σύντομα τι κρύβεται πίσω από τον αδίστακτο Δημοσθένη, χωρίς -φυσικά- να μπορούν να αντιδράσουν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, όσο οι μέρες περνούν, η Ασπασία υποψιάζεται πως ο σύζυγός της δεν είναι αυτό που δείχνει. Μπορεί τόσα χρόνια να σιωπούσε, όμως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου πλέον. Ο Δημοσθένης συνεχίζει να φέρεται επικίνδυνα και να σκορπά τον τρόμο, μέσω του κυκλώματος. Ακόμη και ο Κωνσταντίνος τον ικετεύει να τον αφήσει ήσυχο να παντρευτεί την Ισμήνη, δίχως αποτέλεσμα..

Η Ασπασία, ξεκινά σταδιακά να απομακρύνεται από τον Δημοσθένη. Μάλιστα, δε διστάζει να εκφράζει την αντίρρησή της για πράγματα που την ενοχλούν στον σύζυγό της. Εκείνος θυμώνει όλο και περισσότερο από τη συμπεριφορά της. Σύντομα, ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Δημοσθένη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Θα κακοποιήσει βάναυσα την Ασπασία, ζητώντας της έτσι να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του. Η Ασπασία, απελπισμένη, θα τρέξει στην αγαπημένη της Αρετή, όπου και θα καταρρεύσει, στην γη της ελιάς. Κακοποιημένη και μόνη, θα αναζητήσει λίγη παρηγοριά. Βέβαια, αγνοεί πως η Αρετή θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα με τη στάση της…

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Δείτε trailer του β κύκλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved