H Γη της Ελιάς: Δέκα πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς
Media

H Γη της Ελιάς: Δέκα πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

H Γη της Ελιάς: Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των φανατικών μεγαλώνει.

Δες αναλυτικά τις δέκα hot πληροφορίες για τα νέα επεισόδιο που μας βάζουν στο κλίμα των σεναριακών ανατροπών της Βάνας Δημητρίου...

Η Μυρτάλη θα είναι ένας από τους ρόλους που θα απασχολήσουν πολύ και σε αυτόν τον κύκλο. Η αλλαγή της συμπεριφοράς της, ο σκληρός πλέον χαρακτήρας της και οι συναισθηματικές εκρήξεις της θα προκαλέσουν καβγάδες και εντάσεις. Παράλληλα, η επιλογή της να μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο θα φέρει πολλές ανατροπές. Η νεαρή κοπέλα θα έρθει πολύ κοντά με τον Χρήστο, αλλά θα θέλει και τον Αλέξη. Μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Αλέξης και η Μυρτάλη ζουν έναν παράνομο έρωτα που δεν θα έχει καλό τέλος.

Ένας χωρισμός θα ταράξει τη «Γη της Ελιάς». Ο Κουράκος δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο που δεν αρέσει καθόλου στην Ιουλία και οδηγούνται σε διαζύγιο. Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, ο αστυνόμος δείχνει το πόσο εγωιστής και αυστηρός είναι, χωρίς να λογαριάζει τη γνώμη της αγαπημένης του. Ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός.

Ένα άλλο ζευγάρι όμως θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Μάνος και η Μαρίνα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει πρώτα να παντρευτούν. Όμως, πώς θα ,αντιδράσει η πραγματική της μαμά, η Αντιγόνη, που δεν μπορεί να της συμπεριφερθεί όπως θέλει; Ο χρόνος κυλά, με αποτέλεσμα μητέρα και κόρη να έρχονται όλο και πιο κοντά. Έχοντας μετανιώσει για το λάθος της, π Αντιγόνη θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να διεκδικήσει την κηδεμονία της Αγγελικής, με κίνδυνο να φυλακιστεί. Όμως, θα τα καταφέρει;

Το μυστικό της Ευτυχίας και της Άννας θα αποκαλυφθεί. Η Ευτυχία, στο φινάλε της πρώτης σεζόν, σκότωσε τον Ανέστη, με την καλή της φίλη να τη βοηθά να εξαφανίσουν το πτώμα. Στα νέα επεισόδια, η Αννά δεν θα αντέξει και θα μιλήσει στον αδελφό της, Αποστόλη, προδίδοντάς του το κρυφό μυστικό. Ο άντρας, που ακόμη έχει συναισθήματα για την Ευτυχία, θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, με την ψυχολογία της όμως να είναι άσχημη και την ίδια να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό της και στο σκοτεινό της παρελθόν.

Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξουν και νέοι ήρωες. Η Βαγγελιώ, που θα την υποδυθεί η Ελπίδα, θα κάνει τη συγκρατούμενη της Αθηνάς. Είναι ισοβίτισσα, έχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της. Θα τη βάλουν στο ίδιο κελί με την Αθηνά και θα είναι πολύ υποστηρικτική. Γλυκιά και προστατευτική, προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ο καλός της χαρακτήρας όμως θα κρατήσει για λίγο, ώσπου να αποκαλυφθούν ο σκοτεινός της ρόλος και ο απώτερος σκοπός της.

Νέα άφιξη και ο Γιώργος Ζώης: Όλοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει.. Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός, αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα, υποτάσσονται.

Η Ράινα (Μελίνα Κόντη) θα υποδυθεί μία όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, μιας και βρίσκεται δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη. Θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Τα πάνω-κάτω θα φέρει και η Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου). Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική. Θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια. Την ψάχνει και είναι φοβισμένη. Θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν. Αυτό, μάλιστα, θα αποτελέσει αφορμή Χάιδω και Αρετή να βάλουν για λίγο τις έχθρες τους στην άκρη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου) θα κάνει την αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει. Θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Αδίστακτη, σκληρή, Λ ανέντιμη, παραδόπιστη.

Νέα ηρωίδα και η Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού). Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη J Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο Λ πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα αποταθεί σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της, αλλά και σε όλο το χωριό. Ολοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Ηαλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά...

Πηγή Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved