Παναγιώτα Βιτετζάκη: Η Άγρια Γη, οι δυσκολίες και η ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου
Media

Παναγιώτα Βιτετζάκη: Η Άγρια Γη, οι δυσκολίες και η ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη», μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα ένα από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα της γενιάς της, την Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, μιλά για όλα και αποδεικνύει ότι ήρθε για να απασχολήσει...

Θα σε δούμε στη νέα σειρά «Αγρια Γη» του ΣΚΑΪ. Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Θα υποδυθώ την Ελπίδα, έναν φωτεινό χαρακτήρα με ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου. Ξεκίνησε από φτωχή οικογένεια μόνο με τη μητέρα της (Ζέτα Δούκα), που δεν ξεχνά από πού προέρχεται. Είναι συμπονετική, ευαίσθητη, αλλά και δυναμική. Είναι γυναίκα αμαζόνα. Ολη της η ζωή έχει έναν μεγάλο στόχο: Να βρει τον παιδικό της φίλο που τον άρπαξαν μπροστά στα μάτια της.

Η ηρωίδα διατηρεί φάρμα. Για τις ανάγκες του ρόλου έκανες μαθήματα ιππασίας;

Τρελαίνομαι να κάνω διάφορες δραστηριότητες στη φύση. Είχα ανέβει σε άλογο, αλλά δεν έκανα ποτέ ιππασία μόνη μου. Τώρα για τις ανάγκες του ρόλου, ήρθα πιο κοντά με αυτά τα πανέμορφα ζώα. Οπως καταλαβαίνεις, είμαι και αμαζόνα στην κανονική μου ζωή!

Επικοινωνείς ωραία και με τον Στέφανο Μιχαήλ και με τη Ζέτα Δούκα; Τους δύο βασικούς συμπρωταγωνιστές σου...

Με τη Ζέτα έχω ξανασυνεργαστεί και τη θαύμαζα για τις απόψεις της, είναι μια γυναίκα-πρότυπο, έχει μια αξιοπρέπεια που είναι ωραίο παράδειγμα. Δίσταζα να της εκφράσω τον θαυμασμό μου. Χαίρομαι απίστευτα που ξανασυναντηθήκαμε, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος υγεία! Όσον αφορά στον Στέφανο, έχουμε γυρίσει λίγες σκηνές, αλλά νιώθω ότιη χημεία μας είναι εξαιρετική. Εχει ωραία αύρα, ενέργεια.

Η σειρά θα είναι καθημερινή. Είναι σκληροπυρηνικό αυτό;

Είναι! θέλει στοχοπροσήλωση, στρατιωτική πειθαρχία, που ευτυχώς τα έχω από τον μπαμπά μου, που είναι στρατηγός. Θέλει συνέπεια ως προς τα λόγια, ως προς τους χρόνους, τη γυμναστική που πρέπει να κάνεις για να αντέξει το κορμί σου τα πολύωρα γυρίσματα. Η δουλειά μας δεν είναι απλώς το να πούμε τα λόγια μας. Η δουλειά μας είναι να φέρουμε έναν ολόκληρο κόσμο στα μάτια των θεατών. Πρέπει να προσφέρουμε κάτι στον κόσμο

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες;

Η Μεγάλη εξάντληση, σωματική και ψυχική. 0 κόσμος, όταν κάθεται στον καναπέ του και μας παρακολουθεί, δεν σκέφτεται πόσες ώρες μπορεί εμείς να έχουμε κάνει για να γυρίσουμε μία σκηνή. Οπότε, πρέπει να είμαι άρτια προετοιμασμένη, ώστε σε ελάχιστο χρόνο να πω τα λόγια σωστά, με υποκριτική προσέγγιση. Πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να μπω στην ψυχοσύνθεση της ηρωίδας.

Όντως, ο κόσμος θεωρεί ότι το επάγγελμά σας έχει να κάνει άμεσα με την προβολή...

Έχει προβολή, αλλά είναι μια δουλειά με δυσκολίες. Οφείλω να μάθω τα λόγια μου, να διαβάζω βιβλία, να καλλιεργώ τον εαυτό μου, να πηγαίνω σε μουσεία, να έχω καλή φυσική κατάσταση, να εμπλουτίζω τη δεξαμενή των ερεθισμάτων μου, ώστε να ανατρέχω σε αυτά και να με βοηθούν να προσεγγίζω τους ρόλους.

Σε αγχώνει κάτι ως προς το αποτέλεσμα της σειράς και την απήχηση;

Οχι, και δεν το λέω υπεροπτικά. Δεν έρχεται κάτι ουρανοκατέβατα, το έχω χτίσει βήμα βήμα όλο αυτό που μου συμβαίνει. Είναι απόρροια δουλειάς και ξέρω πώς να διαχειριστώ τα όσα έρχονται. Εχω μεγαλώσει και δεν με αποπροσανατολίζει κάτι. Στη ζωή αυτή για εμένα πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι. Παρότι θεωρώ τη δουλειά μου λειτούργημα και ζω μέσα από αυτή, δεν θα με καθορίσει μία επιτυχία.

Πηγή Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved