Σεζόν 2022-2023: Τα κανάλια βάζουν τα δυνατά τους! Τα realities και τα shows που ετοιμάζουν
Media

Σεζόν 2022-2023: Τα κανάλια βάζουν τα δυνατά τους! Τα realities και τα shows που ετοιμάζουν

Τα κανάλια μπορεί να επενδύουν στην μυθοπλασία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε τηλεπαιχνίδια, show και ριάλιτι.

Διαβάστε παρακάτω όσα ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τη σέα σεζόν.

ΑΝΤ1

Έχει γίνει η αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια του κοινού, κι έτσι το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 6η συνεχόμενη σεζόν στις οθόνες μας. Με «σημαία» του το χιούμορ και τον αυθορμητισμό, ευελπιστεί να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου. Συνεχίζεται βέβαια και το «Rouk Zouk special», όπου αγαπημένα πρόσωπα και πρωταγωνιστές παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σταθερή αξία και στα δύο πρότζεκτ η Ζέτα Μακρυπούλια.

Εντός έδρας του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να παίζει και ο Μάρκος Σεφερλής, αφού το τηλεπαιχνίδι «5x5» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Όλοι οι καλοί χωράνε στην παρέα του πρωτότυπου παιχνιδιού, από το οποίο δεν φεύγει χαμένος κανείς, ενώ οι ομάδες που συμμετέχουν μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 15.000 ευρώ!

Από το νέο πρόγραμμα του καναλιού δεν θα λείπει βέβαιά και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», που έβγαλε ασπροπρόσωπο το κανάλι την προηγούμενη σεζόν. Οι παίκτες έχουν ήδη πάρει θέση, όπως και ο παρουσιαστής του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, κι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν συναρπαστικές στιγμές.

Για τηλεοπτική πρεμιέρα ετοιμάζεται και το «Dragon’s Den», που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης. Πρόκειται για το πολυβραβευμένο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, στο οποίο πέντε κριτές, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, καλούνται να επιλέξουν καινοτόμες ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν.

Μια διασκεδαστική εμπειρία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια υπόσχεται το -επίσης ολοκαίνουργιο- πρότζεκτ «Family game fight». Δύο οικογένειες, με μέλη όλων των ηλικιών, θα έρχονται αντιμέτωπες μέσα από αστεία παιχνίδια και με στόχο "να εκτοπίσουν η μία την άλλη.

Τα δύσκολα έρχονται για τους celebrities που θα αποφασίσουν να συμμετέχουν στο καινούργιο reality επιβίωσης του καναλιού, «I’m a celebrity... Get me out of here!». Δώδεκα γνωστά πρόσωπα θα ζήσουν ,μαζί κακουχίες, αθλητικές και χιουμοριστικές δοκιμασίες σε ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής για αρκετές εβδομάδες.

ALPHA

Ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου, πρωτότυπου μουσικού διαγωνισμού «All together now». Πρόκειται για ένα μουσικό talent show που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο BBC One τον Ιανουάριο του 2018.

Έκτοτε έχει μεταδοθεί σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία, Φινλανδία, Βραζιλία, Δανία, Αυστραλία και πολλές ακόμη χώρες, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν, διεκδικώντας μια θέση στη μουσική βιομηχανία της χώρας, θα κρίνονται κάθε εβδομάδα από 100 ειδικούς της μουσικής κι ερμηνευτές! Θα καταφέρουν να τους ξεσηκώσουν με την ερμηνεία τους ή το όνειρό τους θα πέσει στο κενό;

Ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής και του «Just the two of us», που θα επιστρέφει στις οθόνες μας. Νέα αναπάντεχα ντουέτα θα δώσουν το παρών στο τηλεοπτικό πάρτι του καναλιού, φιλοδοξώντας να βάλουν φωτιά στη σκηνή με τη λαμπερή παρουσία τους. Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης, αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, και να εξασφαλίσουν την ασυλία που θα τους οδηγήσει στον τελικό!

Όλα τα ζευγάρια παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Χρηστός Φερεντίνος συνεχίζει και φέτος το «Deal», που καλεί τους επίδοξους παίκτες να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο, ενώ δεν θα λείψουν βέβαια και οι αστείες και διασκεδαστικές στιγμές.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε και το μουσικό show «Secret song», το οποίο στη Γαλλία παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας. Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη, ενώ, όπως μαθαίνουμε, υπάρχει η σκέψη να βγαίνει στον αέρα ως event και όχι σε σταθερή βάση. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παρουσιάστριά του η Ναταλία Γερμανού, όπως είχε ακουστεί.

STAR

Όποιος γυρίζει τον «Τροχό της τύχης», κερδίζει! Το τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών για 8 συνεχόμενες σεζόν, επιστρέφει στις οθόνες μας για να μοιράσει χρήματα, δώρα και αυτοκίνητα!Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παραμένει στο τιμόνι του, έχοντας στο πλευρό του τη Νατάσα Κουβελά.

Ολική επαναφορά θα κάνει το «Greece’s Next Top Model 5» που θα είναι μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, τα οποία έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας, σε Ελλάδα και εξωτερικό! Σε κάθε βήμα τους θα έχουν δίπλα τους τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου, για να κρίνουν τις επιδόσεις τους, ενώ το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των auditions. Το ρόλο της hostess θα αναλάβει φέτος η Έλενα Γαλύφα.

Εννέα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση στο νέο, ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express». Θα τους δούμε να διασχίζουν τρεις χώρες της Ασίας -την Καμπότζη, το Λάος και την Ταϊλάνδη- μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα!

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και μεγάλη ευρηματικότητα, οι νικητές του οποίου θα αμειφθούν με το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συμπαρουσιάστρια, σε ρόλο ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τα ζευγάρια του «Asian Express» είναι: Γιώργος Μαυρίδης-Κρίστη Καθαργιά (ζευγάρι), Χριστίνα Παππά-Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρηστός Ζώτος-Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος-Φίλιππος Ιωάνvou/Fipster (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα-Maria Maroulis (φίλες), Θεοδώρα Ρασέλ Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη), Βιβή Μπασινά-Κατερίνα Καλίνογλου Kat Kat (φίλες), Νάσος Γαλακτερός-Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος).

Τη Βίκυ Καγιά θα δούμε από τον Σεπτέμβριο και στον 7ο κύκλο του «Shopping Star», στην πασαρέλα του οποίου δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στιλ της κάθε υποψήφιας και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι!

Έτοιμοι να μπουν και πάλι στην κουζίνα του «MasterChef», στο δεύτερο μέρος της σεζόν, είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για να αναζητήσουν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια και δημιουργικότητα! Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chefs δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα, αλλά ακραία πρωτότυπες και τολμηρές δημιουργίες!

Τα πιο ξεκαρδιστικά γκάλοπ επιστρέφουν για 2η σεζόν μέσα από το πρωτότυπο, διαδραστικό comedy show «Οι 100» με τον Λάμπρο Φισφή. Καλεσμένοι κάθε εβδομάδα τρεις celebrities, οι οποίοι προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100, οι οποίοι βρίσκονται συνδεδεμένοι με την εκπομπή μέσω zoom.

Συνεχίζεται βέβαια καιτο «Cash or trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη, για να μας αποκαλύψει την τιμή μικρών ή μεγάλων θησαυρών! Οι παίκτες φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση και στη συνέχεια αρχίζουν τα «παζάρια» με τους επίδοξους αγοραστές.

ΣΚΑΪ

Έχει προβληθεί σε 23 χώρες και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα το «Love island». Πρόκειται για ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα, που έχει έναν και μοναδικό στόχο, την αγάπη!

Παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη για να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Οι τηλεθεατές, μέσω ενός ειδικού app, θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα, όπου θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, και θα ορίζουν τις εξελίξεις.

Για 7η χρονιά θα δούμε στον ΣΚΑΪ το «The Voice of Greece» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και σταθερούς στις θέσεις των κριτών τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό. Τα νέα ταλέντα που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι πολλά και θα είναι και πάλι η Βάλια Χατζηθεοδώρου εκείνη που θα τα υποδεχτεί στο backstage για να τα εμψυχώσει λίγο πριν βρεθούν στη σκηνή.

Λίγο πριν από το νέο έτος θα επιστρέφει στις οθόνες μας και το «Survivor», που αποτελεί επίσης σταθερή αξία του καναλιού. Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Γιώργος Λιανός, ενώ μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα αν θα συμμετέχουν τελικά παίκτες που διακρίθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ή νέοι survivors που φιλοδοξούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο δεύτερο μέρος της σεζόν είναι πολύ πιθανό να δούμε και το «My style rocks» κι ίσως και το «Κάτι ξαναψήνεται», καθώς και για τα δύο προγράμματα δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση.

MEGA

Η καταδίωξη συνεχίζεται και τη νέα σεζόν με το τηλεπαιχνίδι «The chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Καθημερινά τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους και αναμετρώνται με το Chaser, διεκδικώντας μέχρι και 10.000 ευρώ.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» αποδεικνύονται ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, αφού θα πρέπει να τους ξεφύγουν για να κερδίσουν το έπαθλο.

Η Σμαράγδα Καρύδη αναλαμβάνει και πάλι δράση με το «Celebrity game night», που επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο κεφάτο. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές και πρόσωπα της επικαιρότητας θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό g; τους, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό I ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ1 θα βλέπουμε τη νέα σεζόν τον Τάσο Τρύφωνος και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος». Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων έρχεται ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό και θα προβάλλεται καθημερινά στη βραδινή ζώνη.

Συνεχίζεται, επίσης, και το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή. Για μία ακόμη χρονιά, οι διαγωνιζόμενοι θα τεστάρουν όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη τους, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία τους, αφού οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις του παιχνιδιού.

Φήμες θέλουν τους υπευθύνους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξουν ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν κλείσει κάτι.

OPEN

Για μία ακόμη σεζόν ο Διονύσης Ατζαράκης θα βρίσκεται στο τιμόνι του τηλεοπτικού «Taxi», για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες διαδρομές με χιούμορ, κέφι και πολλά μετρητά για τους παίκτες και συνεπιβάτες του.

Μουσικές προτάσεις

Από το πρόγραμμα των καναλιών δενθα λείπουν βέβαια και οι μουσικές εκπομπές. O Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη θα ανοίγουν το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1, παρουσιάζοντάς μας κάθε φορά διαφορετικούς καλεσμένους, τραγουδιστές ή τραγουδοποιούς, οι οποίοι μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις και μουσικά παιχνίδια αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής τους πορείας τους.

Στον ALPHA επιστρέφει το «Chart show». Κάποια επεισόδια που είχαν γυριστεί την προηγούμενη σεζόν θα τα δούμε στην καινούργια που ξεκινά σύντομα. Η Δέσποινα Βανδή θα μας ταξιδέψει και πάλι στις μελωδίες της ευτυχίας και της διασκέδασης, της νοσταλγίας και των συγκινήσεων, έχοντας πάντα δίπλα της τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο.

«Ένα τραγούδι ακόμα» θα συνεχίσει να μας λέει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητατου OPEN ο Γιώργος Θεοφάνους. Σε κάθε εκπομπή νέοι άνθρωποι με ταλέντο στη μουσική έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες, χαρίζοντάς μας αναπάντεχα ντουέτα και δυνατές μουσικές στιγμές.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου θα μας υποδέχονται κάθε εβδομάδα στην «Αυλή των χρωμάτων» της ΕΡΤ2 με αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες που έγραψαν ιστορία. Τέλος, αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τη νέα σεζόν το «Σπίτι με το Mega», που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved