Λίνα Μαρκάκη: Έτσι είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή ηθοποιός των 90s- Με τι ασχολείται;
Media

Λίνα Μαρκάκη: Έτσι είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή ηθοποιός των 90s- Με τι ασχολείται;

Η Λίνα Μαρκάκη είχε πραγματοποιήσει διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις στο παρελθόν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ξεχωρίσει μόνο για το αμέριστο ταλέντο της, αλλά και για την ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Πρόκειται για μια πανέμορφη ηθοποιό, με χαρακτηριστικό πρόσωπο, μιας και το βλέμμα της ήταν πολύ δυνατό και ιδιαίτερο με τα έντονα μεγάλα πράσινα μάτια της και τα πλούσια μαλλιά της.

Την Λίνα Μαρκάκη την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τον ρόλο της στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» και η αλήθεια είναι ότι μετέπειτα πραγματοποίησε μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σειρές, κυρίως τη δεκαετία του 1990. Η ηθοποιός, καθώς περνούσαν τα χρόνια, η αλήθεια είναι ότι αποτραβήχτηκε από τον χώρο της δημοσιότητας και της τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψει την υποκριτική, μιας και ήταν το αντικείμενο στο οποίο είχε κατασταλάξει και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει αρκετά.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για την ηθοποιό Λίνα Μαρκάκη…

Η ηθοποιός είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν”, όπου υπήρξε συμμαθήτρια του Πασχάλη Τσαρούχα. Το ντεμπούτο της γίνεται το 1991 με το ρόλο της Λίλλυς Αγραφιώτου στη “Λάμψη”. Το 1992 την βλέπουμε στο “Τμήμα Ηθών” και ένα χρόνο μετά στο ρόλο της αστυνομικού Στάσας στο “Καλημέρα Ζωή”. Ακολούθησε η συμμετοχή της στην “Ανατομία ενός εγκλήματος” και “Το Καφέ της Χαράς” και πολλές ακόμη.

Με τι ασχολείται η ηθοποιός σήμερα;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Λίνα Μαρκάκη, μπορεί να εγκατέλειψε την τηλεόραση, αλλά αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα ότι θα άφηνε και τον χώρο της υποκριτικής. Ίσα ίσα όχι μόνο κάτι τέτοιο δε συνέβη, αλλά η ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στην υποκριτική, μιας και έχει στραφεί στο θέατρο, που έχει καταφέρει πολλές επιτυχίες. Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Ο ένοικος» στο θέατρο «Αλκμήνη».

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι πως είναι η ηθοποιός σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved