Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν τη πρεμιέρα που μας εντυπωσίασε!
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν τη πρεμιέρα που μας εντυπωσίασε!

Η εκπομπή, Mega Καλημέρα ξεκινά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του κουμπάρου της, Πάνου Καλλίτση για να αλλάξει το look της και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

«Δευτέρα ξεκινάμε! Και το μαλλί έτοιμο κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το ποσό έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, κ με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα. Το χρώμα ωστόσο το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της tv. Ως φυσική ξανθιά ( ό,τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια) το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παράπονο ξανθό! Η ρίζα φυσική εδώ κ μήνες… ( αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε κ κωδικούς!) Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός @panoskallitsis.Η πρόκληση για φέτος θα είναι τα τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω;» έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε φωτογραφίες της με την άκρως εντυπωσιακή αλλαγή της!

Δείτε την και εσείς κορίτσια και σίγουρα θα υιοθετήσετε το look της Ελεονώρας!

Με τη χαρακτηριστική της ευθύτητα, τον αφοπλιστικό λόγο και το χιούμορ της, η Ελεονώρα Μελέτη θα βάλει και φέτος τη σφραγίδα της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μαζί της, ο έμπειρος Κώστας Τσουρός με τις εύστοχες τοποθετήσεις του.

Την παρέα συμπληρώνουν με την καλύτερη διάθεση η Άννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved