Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρχισε η ανάκριση για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας
Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρχισε η ανάκριση για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Αρχίζει σήμερα η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας που έφυγαν από τη ζωή, το 2021 και το 2019, αντίστοιχα.

Η πρώτη κατάθεση που ελήφθη ήταν εκείνη της ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία διενέργησε την ιατροδικαστική εξέταση μετά το θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής επιμένει στην ορθότητα των ευρημάτων της, σημειώνοντας πως ηπατική ανεπάρκεια μπορεί να προκληθεί και από υποξία.

Στη συνέχεια κατέθεσε ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, η οποίος κλήθηκε από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα.

Ο κ. Ευτυχιάδης θεωρείται βασικός μάρτυρας καθώς είχε κληθεί από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρια προκειμένου να κάνει ιστολογική επανεκτίμηση για το θάνατο των δύο παιδιών.

Τα συμπεράσματά του για τη Μαλένα ωστόσο βασίστηκαν σε στοιχεία και έγγραφα, καθώς οι ιστοί της είχαν αποτεφρωθεί, ενώ στην περίπτωση της Ίριδας επανεξέτασε τους ιστούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επανεξέτασης στα ιστοτεμμάχια της Ίριδας χρησιμοποιήθηκε ειδική ιστολογική τεχνική, δηλαδή έγιναν ειδικές χρώσεις που «έδειξαν» ασφυξία.

Δείτε το βίντεο από το Mega και το Live News:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved