Η δική μας οικογένεια: Τέσσερα παιδιά για έναν εργένη - Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά!
Media

Η δική μας οικογένεια: Τέσσερα παιδιά για έναν εργένη - Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά!

Η δική μας οικογένεια: Μια οικογένεια διαλύεται, όμως, μια νέα δημιουργείται. Διαφορετική, αντισυμβατική για τους περισσότερους, αλλά -στην ουσία πραγματική. Όπως πρέπει να είναι μια οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς, αγάπη, κατανόηση αλλά και κόντρες...

Υπόσχεται να είναι η πιο ανατρεπτική, καθημερινή, οικογενειακή σειρά: με αληθινούς, σύγχρονους χαρακτήρες, πραγματικές σχέσεις, αστείες αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Στη νέα σειρά του OPEN οι σχέσεις των ηρώων «χτίζονται» καθημερινά, μεγαλώνουν, ενισχύονται και γίνονται σημείο αναφοράς. Κάποιες φορές τα πρόσωπα λειτουργούν σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό πλαίσιο και άλλοτε ξεφεύγουν σε πιο... σουρεάλ καταστάσεις.

Πώς ξεκινά η ιστορία

Ο Δημήτρης είναι ορκισμένος εργένης. Γοητευτικός, πρώην οδηγός αγώνων μοτοκρός και νυν ιδιοκτήτης εταιρίας που ασχολείται με events, αγώνες μοτοκρός και αξεσουάρ μηχανών, ζει ανέμελα και αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισά του. Αντίθετα, ο κολλητός φίλος και συνέταιρός του, Σέργιος, είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα κι έχουν τέσσερα παιδιά.
Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνά της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια και αναγκάστηκε να δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως το κορίτσι αυτό είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου και της Μαργαρίτας, που την υιοθέτησαν πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.
Κάποια στιγμή, η Αγγελική εντοπίζει και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα, ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια...

Η ανατροπή

Ο Σέργιος και η Μαργαρίτα χάνουν τη ζωή τους σε αεροπορικό
δυστύχημα... Ο Δημήτρης δεν προλαβαίνει να θρηνήσει καλά καλά το χαμό του αδελφικού του φίλου, αφού πρέπει όχι μόνο να παρηγορήσει τα τέσσερα παιδιά του αλλά και να αναλάβει την κηδεμονία τους.

Στο μεταξύ, η Αγγελική πρέπει να βρει τον τρόπο να προσεγγίσει την κόρη της, Νεφέλη... Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, ούτε για τα παιδιά ούτε για τους δύο ενήλικες. Η Αγγελική συνειδητοποιεί ότι η Νεφέλη δεν μπορεί να μάθει την αλήθεια τώρα, καθώς πρέπει να βρίσκεται δίπλα στα αδέλφια της. Δεν μπορεί να την ταράξει περισσότερο, αφού ήδη ο χαμός των γονιών της είναι μεγάλο θέμα για να το διαχειριστεί στην ψυχούλα της.
Έτσι, αποφασίζει να κρατήσει την πραγματική της ταυτότητα μυστική και καταφέρνει να πιάσει δουλειά στο σπίτι του Δημήτρη ως οικιακή βοηθός, ώστε να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά.
Από την άλλη, ο Δημήτρης καλείται να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης! Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο βασικών ηρώων της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.
Και φυσικά από την ιστορία δεν λείπουν οι έρωτες, τα μυστικά, τα μικρά ψέματα και οι μεγάλες αλήθειες. Οι ανατροπές, η αγωνία αλλά και η χαρά και η αισιοδοξία που κουβαλούν μαζί τους οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ένα βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ τους.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και Υρώ Μανέ

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved