Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλα όσα θα δούμε απόψε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλα όσα θα δούμε απόψε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Η επιτυχημένη κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, στις 20:00.

Με τους… παλιούς γνώριμους και με νέες αφίξεις, η αγαπημένη σειρά ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

Νέα πρόσωπα, περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες, ξεκαρδιστικές καταστάσεις και πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν και φέτος οι αγαπημένοι μας ήρωες.

Στάχτη και μπούρμπερη ευχήθηκε να γίνει ο Πλάτανος η Καρμέλα, και σαν κακιά μαφιόζα που είναι, δεν κάθισε να περιμένει να εισακουστεί η ευχή της, αλλά έβαλε το χεράκι της για να τη δρομολογήσει… μια ώρα αρχύτερα! Και κάπως έτσι, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να την κυνηγάει στους δρόμους της Ιταλίας με την ψυχή στο στόμα. Στους ίδιους δρόμους τρέχει και μια καλόγρια, ιμιτασιόν όμως, με ένα κλεμμένο αβγό Φαμπερζέ, που μόνο ιμιτασιόν δεν είναι. Στον Πλάτανο, πάλι, ο Κανέλλος τρέχει για να γλιτώσει από μια αρκούδα, αφού ενός κακού… μύρια έπονται και το μπουρλότο της Καρμέλας φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή. Η Σύλβια επιστρέφει για να στήσει… κοινόβιο στον Πλάτανο, δυνατό come back κάνει και η Βαλέρια όμως, έχοντας πολύ κακές διαθέσεις. Όλα αυτά τα δεινά, βέβαια, δεν πιάνουν μία μπροστά στον νέο κακό της ιστορίας μας, που έχει αποφασίσει να μην αφήσει τίποτα να του χαλάσει τα σχέδια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved