Σίσσυ Χρηστίδου: Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της, φωτογραφίζει το πλατό και ανυπομονεί!
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της, φωτογραφίζει το πλατό και ανυπομονεί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η αγαπημένη παρέα του "Χαμογέλα και πάλι" επιστρέφουν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Mega και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούν. 

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα ήδη από την περασμένη σεζόν, με την παρουσιάστρια και την παρέα της να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Νίκος Συρίγος επιστρέφουν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, για να σχολιάσουν όλα τα τελευταία νέα και τις τρέχουσες εξελίξεις από τον χώρο της εγχώριας και διεθνούς showbiz. Από το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και οι συνεργάτες της βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής, για να ολοκληρώσουν τις πρόβες τους και να είναι όλα υπό έλεγχο για την πρεμιέρα του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο σε stories της, με την ίδια να φωτογραφίζεται στο μόνιτορ, αλλά και να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το πλατό της εκπομπής. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευση που έκανε: "Ήρθαμε από τώρα να ξέρετε.."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω το trailer της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved