Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό Χρηστίδου – Τσολάκη;
Media

Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό Χρηστίδου – Τσολάκη;

Τηλεθέαση: Πρεμιέρα έκαναν χθες οι εκπομπές «Χαμογέλα και Πάλι» και «Οpen Weekend».

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ελένη Τσολάκη επέστρεψαν με το τηλεοπτικό κοινό να παραμένει πιστό στις πρωινές τηλεοπτικές του συνήθειες.

Συγκεκριμένα η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο δυναμικό κοινό, σημείωσε 17% ενώ η Ελένη Τσολάκη σημείωσε 9,6%.

Με πολύ κέφι, καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα έκανε πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, έχοντας πολύ καλή διάθεση καλωσόρισε για τη νέα σεζόν τους τηλεθεατές, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την ομάδα της.Οι αλλαγές στο πλατό είναι μικρές όπως διαπιστώσαμε, με την ίδια τη Σίσσυ να δείχνει πολύ χαρούμενη γι' αυτές τονίζοντας πως αν και δεν φαίνονται αυτές οι αλλαγές στην πορεία της σεζόν θα διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετές.

Η Ελένη Τσολάκη και η εκπομπή Open Weekend έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό με ένα τεράστιο χαμόγελο. Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, η Ελένη Τσολάκη "εισέβαλλε" στο πλατό του Open Weekend και καλωσόρισε τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που μπορεί και πάλι να τους κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved