Το πρωινό: Η διαφορετική πρεμιέρα, η solo εμφάνιση του Λιάγκα και το πρώτο καρφί της σεζόν!
Media

Το πρωινό: Η διαφορετική πρεμιέρα, η solo εμφάνιση του Λιάγκα και το πρώτο καρφί της σεζόν!

 Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα επέστρεψε σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου!

Η εκπομπή ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά απ' ότι μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια...

Μέσα από ένα βίντεο, είδαμε τα πιο σημαντικά γεγονότα που μας απασχόλησαν και στη συνέχεια μπήκε στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας προκειμένου να πει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές.

Ενημέρωση με άποψη, ψυχαγωγία με σύγχρονη ματιά.

Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς, ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Όμως η εκπομπή θα έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ο Γιώργος αυτό το κομμάτι της εκπομπής θα το παρουσιάζει με την Δούκισσα Νομικού!

Η Δούκισσα με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τους συνεργάτες του και στη συνέχεια πήγε στο πάνελ για να τους παρουσιάσει έναν έναν... όταν ήρθε η ώρα της Άριας Καλύβα "Χάρηκα που ήρθες, αλλά μάλλον κάποιος άλλος δεν χάρηκε και ξεκίνησε την εκπομπή του με αιχμές αλλά δεν πειράζει εμείς τους αγαπάμε όλους" και κάπως έτσι ξεκίνησε η σεζόν για το Πρωινό επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr ότι η Δούκισσα θα βγαίνει μετά το ενημερωτικό κομμάτι... στις 11:15, όπου η εκπομπή θα μεταπηδά από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved