«Το Πρωινό» σέρβιρε... μεσημεριανό! Οι πρώτες δηλώσεις Λιάγκα-Νομικού μετά την πρεμιέρα κι... η Φαίη
Media

«Το Πρωινό» σέρβιρε... μεσημεριανό! Οι πρώτες δηλώσεις Λιάγκα-Νομικού μετά την πρεμιέρα κι... η Φαίη

Ένα υπέροχο branch για να ξεκινήσει με το... δεξί η φετινή τηλεοπτική σεζόν είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκπομπής Το πρωινό, λίγη μόλις ώρα μετά την πρώτη εκπομπή για τη σεζόν. 

Για την ακρίβεια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία έχει τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπής η οποία μάλιστα επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα τηλεοπτικά, είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο γεύμα για τους δημοσιογράφους ώστε να τα πουν με όλους τους συντελεστές του ανανεωμένου Πρωινού από κοντά.

Το ραντεβού είχε δοθεί στο εστιατόριο της γνωστής τηλεμαγείρισσας στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά όλοι ήταν εκεί στην ώρα τους για να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις.

Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος με πολύ καλή διάθεση και χαμογελαστός μίλησε στους δημοσιογράφους, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σημερινή πρεμιέρα. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να στείλει τις καλύτερες ευχές του στο άλλοτε τηλεοπτικό έτερον ήμισύ του, Φαίη Σκορδά, τονίζοντας πως είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

Στη συνέχεια, ο ίδιος επεσήμανε, όταν ρωτήθηκε για την προσθήκη, στην ομάδα του Πρωινού, της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου πως εκείνος δεν είχε καμία εμπλοκή με αυτό και πως χάρηκε πολύ που τελικά η καλή του φίλη έκλεισε να είναι φέτος στο πρωινό.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού, απαστράπτουσα αλλά και πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά στην πρώτη αυτή εκπομπή της σεζόν, είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι πολύ χαρούμενη και νομίζω ότι φαίνεται αυτό. Η πρώτη μέρα πήγε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Η καρδιά πήγε στη θέση της… Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα, είπα θα πάω και χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την ομάδα. Και πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ ωραία».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού:

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τη σειρά της επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έμαθε τελευταίος τις συζητήσεις της και το κλείσιμο της συμφωνίας της με τον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας επίσης πως η Φαίη Σκορδά της είχε κάνει πρόταση για τη δική της εκπομπή, όμως εκείνη είπε ναι στο Πρωινό λόγω οικειότητας με το κανάλι.

Τέλος, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη έδειξαν να είναι πολύ χαρούμενοι αλλά και αισιόδοξοι για την καλή πορεία της εκπομπής, τονίζοντας πως πλέον έχουν βρει τα πατήματά τους στην εκπομπή. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved