Γιώργος Καρτελιάς: «Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό, είπα “κακώς”»
Media

Γιώργος Καρτελιάς: «Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό, είπα “κακώς”»

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό για τον λόγο που σταμάτησε από την παρουσίαση πρωινής εκπομπής, την φήμη για κακές σχέσεις με την Ελίνα Παπίλα και τη νέα πρόταση.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τα νέα πρόσωπα στο πρωινό τηλεοπτικού σταθμού, και έκανε τον απολογισμό του.

«Με θεωρούν γουρλή, κάθε πρωτοχρονιά με φωνάζουνε σε 3-4 σπίτια. Μια χαρά νιώθω που κάνουν φέτος την εκπομπή η Ελένη με τον Ετεοκλή. Μακάρι να πάνε καλυτέρα από εμάς. Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα ή στην Ελίνα και δεν συνεχίσαμε στο star. Έκρινα εμένα ή μας φωνάξαν για κάτι που δεν κάναμε. Όλοι κάπου συμβάλαμε να μην βγει αυτό που θα έπρεπε στην εκπομπή στο Star. Άλλο μας ζήτησε το Star, άλλο κάναμε εμείς. Μας το είπαν ότι δεν συνεχίζουμε μια εβδομάδα πριν», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Μας είπαν από το Star ότι δεν ήρθε η χημεία που περίμεναν. Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ελίνα. Όταν μας ανακοίνωσαν ότι τελειώσαμε, δεν μιλήσαμε με την Ελίνα, γιατί έφυγε για διακοπές», πρόσθεσε.

Για το εάν «μετάνιωσε» που πήρε την απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού, ο Γιώργος Καρτελιάς έκανε τον απολογισμό του, και αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί κάποια επαγγελματική πρόταση.

«Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του Star, είπα “κακώς”. Έφτασε στιγμή που είπα καλυτέρα να έκανα το ραδιοφωνικό πρωινό, παρά να είμαι στην τηλεόραση, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπογράψω. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για να παρουσιάσω κάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει, ένα ταξιδιωτικό θα είναι. Η γυναικά μου έλεγε την περσινή σεζόν “γιατί κάθεσαι έτσι, ωραία σε ντύνουν, ζήσε το όσο κρατήσει, κάνε πλάκα”. Αν μέναμε και αυτή την σεζόν στο πρωινό του Star μετά θα κρατούσε 4-5 χρόνια. Το συζητήσαμε με το κανάλι, αλλά υπήρχαν κι αλλά θέματα».

«Το Star κάτι είδε σε εμάς, που εγώ δεν έχω δει ακόμα. Η Ελίνα Παπίλα δεν θα είναι στο ραδιόφωνο, όταν μιλήσαμε δεν μου είπε ότι θέλει να το κάνει ή να έρθει πίσω στο πρωινό μαζί μου», κατέληξε ο Γιώργος Καρτελιάς μιλώντας για την συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στο ραδιόφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved