Μάχη «όλα για όλα» στην prime time
Media

Μάχη «όλα για όλα» στην prime time

Ταυτόχρονη πρεμιέρα για έξι προγράμματα πρώτης γραμμής τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στην prime time. Πώς θα τοποθετηθούν τα κανάλια και ποια στρατηγική καταστρώνουν.

Mε μια πρωτοφανή συνθήκη, καθώς συνολικά έξι προγράμματα πρώτης γραμμής θα βρεθούν να κάνουν πρεμιέρα ταυτόχρονα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα «κονταροχτυπηθούν» από το πρώτο λεπτό, υψώνεται η αυλαία της νέας τηλεοπτικής σεζόν στην prime time, σε μια μάχη άνευ προηγουμένου.

Μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε AΝΤ1, Mega, Alpha και Star για ταυτόχρονη αφετηρία, τα κανάλια ρίχνονται στη μάχη χωρίς ειδικά λανσαρίσματα των δυνατών χαρτιών τους σε ημέρες κενές (π.χ. εκτάκτως Σάββατο ή Κυριακή), όπως γινόταν τις προηγούμενες σεζόν, αλλά μπαίνουν στο μέτωπο το ένα απέναντι στο άλλο και αποφασισμένα για μια όλα για όλα μάχη.

Την ίδια γραμμή -αν και αρνήθηκε να μετάσχει στις συζητήσεις με τα υπόλοιπα κανάλια- αναμένεται να ακολουθήσει και ο ΣΚΑΪ, εκκινώντας στις 19 Σεπτεμβρίου. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσει κάθε σταθμός και πώς θα τοποθετήσει τα δυνατά χαρτιά του στο «γήπεδο» της βραδινής ζώνης; Η prime time του ΑΝΤ1 Με δεδομένη την παρουσία της «Γης της ελιάς» στο Mega και του «Σασμού» στον Alpha στη ζώνη των 21:00, το ενδιαφέρον στρέφεται στον ΑΝΤ1, που εισάγει νέες σειρές απέναντι σε ήδη καθιερωμένες προτάσεις.

Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα των δραματικών σειρών, ο ΑΝΤ1 θα ριχτεί στη μάχη των 21:00 με κωμωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου (και κάθε Δευτέρα και Τρίτη) μπαίνει στο πρόγραμμα η νέα κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, σε σενάριο Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, ενώ η έτερη κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» με τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Κρατερό Κατσούλη θα πάρει θέση μάχης κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

Το νέο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μπαίνει στον ανταγωνισμό στο δεύτερο slot της prime time, δηλαδή στις 22:00, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με διάρκεια επεισοδίου μιάμιση ώρα.

Οσο για τις Πέμπτες στις 22:00, ο ΑΝΤ1 τιμά τη συμπλήρωση 100 ετών από την καταστροφή της Σμύρνης. Θα μεταδώσει τα τέσσερα επεισόδια της μίνι σειράς «Σμύρνη μου αγαπημένη», που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία με τη Μιμή Ντενίση, τον Λεωνίδα Κακούρη, τον Γιάννη Βογιατζή και την Ταμίλα Κουλίεβα.

Κατά μέτωπον θα αντιπαρατεθεί και ο ΣΚΑΪ με τον «Σασμό» και τη «Γη της ελιάς». Ποια σειρά του θα επιλέξει για την κρίσιμη μάχη της Δευτέρας; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να «χτυπήσει» με τον «Γλυκάνισο», τη σειρά για τον έρωτα ενός Ελληνα και μιας μετανάστριας από τη Συρία που διαδραματίζεται στη Μυτιλήνη με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Αντίστοιχα, η «Στοργή» με τη Μαρία Ναυπλιώτου θα ενταχθεί στο πρόγραμμα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Παραδοσιακά στο πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Star το «Greece’s next top model» με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα ρίξει αργότερα στη μάχη και το «Asia Express», για το οποίο εξετάζεται ακόμα αν θα μεταδίδεται Τετάρτη-Πέμπτη ή Πέμπτη-Παρασκευή. Η μάχη θα «φουντώσει» κι άλλο τον Οκτώβριο, καθώς θα ενταχθούν στο slot των 22:30 σειρές όπως το «Μαύρο ρόδο» στο Mega και το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved