Επιστρέφει η Έλλη Στάη στην TV;
Media

Επιστρέφει η Έλλη Στάη στην TV;

Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης του τηλεοπτικού σταθμού Action24 προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του καναλιού.

Την μπαγκέτα της οργάνωσης του δημοσιογραφικού κομματιού έχει αναλάβει ο πολύπειρος Γιάννης Σαραντάκος ενώ έχουν βρεθεί ήδη οι βασικοί σχολιαστές του δελτίου που δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Πολίτη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Το κεντρικό δελτίο θα ξεκινά στις 7 το απόγευμα με τις επαφές για να βρεθεί ο παρουσιαστής, να έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Η μεγάλη είδηση ωστόσο έρχεται από την πλευρά της Έλλης Στάη η οποία φέρεται να έχει δεχθεί κρούση για την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής με τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης να σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι.

Εξάλλου άπαντες στο κανάλι θεωρούν ότι η παρουσία της μπροστά στις κάμερες θα δώσει ένα επιπλέον κύρος στο εγχείρημα, πολλώ δε μάλλον με φόντο τις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πιέρρος, συνεχίζει κανονικά στις 10 το βράδυ ενώ αναζητούνται τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στο πάνελ. Μεταξύ των δημοσιογράφων που φέρονται να έχουν δεχτεί κρούση για την παρουσία τους, είναι και η γνωστή σε όλους Ελένη Καλογεροπούλου.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved