Αστέρια έτοιμα να λάμψουν στην TV
Media

Αστέρια έτοιμα να λάμψουν στην TV

Φρέσκιες και εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα προσεχώς.

Mετά τη σαρωτική επικράτηση της μυθοπλασίας την περσινή σεζόν, τα κανάλια επιστρέφουν με ακόμα περισσότερες και πολλά υποσχόμενες παραγωγές, τις οποίες θα ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Νέες σειρές για όλα τα γούστα, με πρωταγωνιστές που επιστρέφουν και νέες, εντυπωσιακές παρουσίες -αφού το γυναικείο φύλο θα επικρατήσει και φέτος- που κάνουν την εμφάνισή τους και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Κάποιες από αυτές κάνουν το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, ενώ άλλες κρατούσαν μικρότερους ρόλους κατά το παρελθόν.

Δυναμικά επιστρέφει το Mega τη νέα σεζόν με καινούργιες σειρές, αλλά και με τον δεύτερο κύκλο της «Γης της ελιάς». Ενα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα απασχολήσουν φέτος το κοινό, αλλά και τα media είναι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Η ανερχόμενη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «Μαύρο ρόδο», όπου θα υποδυθεί την αδελφή Ελισάβετ, μια μοναχή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι της -ύστερα από έναν σεισμό στο μοναστήρι όπου μένει-, εκεί όπου θα γνωρίσει έναν νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά.

unknown_267509613_100323399174076_7238582743366958523_n.jpg
H Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Πρεμιέρα στο Mega τη νέα σεζόν θα κάνει και η σειρά «Milky way», σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου, όπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Κόριννα Ντουλλάαρτ. Στη σειρά υποδύεται μια 17χρονη κοπέλα, με πολλά όνειρα, τα οποία όμως καταστρέφονται όταν μένει έγκυος. Η κοινωνία όπου ζει είναι πολύ κλειστή και η κοπέλα αναγκάζεται να βρει διέξοδο σε ένα αγόρι που έχει έρθει από την Αθήνα.

Με φόρα έρχεται στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και το αναμενόμενο νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro». Σε αυτό πρωταγωνίστρια θα είναι η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία λίγα χρόνια μετά τον δεύτερο γυναικείο ρόλο που είχε στο «Μπρούσκο» επιστρέφει τηλεοπτικά υποδυόμενη τη νεαρή Κλέλια, που ερωτεύεται ο Maestro.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι αδιαμφισβήτητα από τις νέες πρωταγωνίστριες που θα ξεχωρίσουν στις σειρές του 2022-2023. Η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

unknown_297216863_800524007774565_8690300609663775582_n.jpg
H Κλέλια Ανδριολάτου

Δριμύτερη επιστρέφει τη δεύτερη σεζόν και η σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και μας σύστησε πολλά νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τη «Γη της ελιάς», όπου τέσσερις νέες ηθοποιοί έρχονται σε ρόλους-έκπληξη και θα φέρουν τα πάνω κάτω: η Ελισάβετ Γιαννακού, η Φιλιώ Κυριάκου, η Μελίνα Κόντη και η Ελενα Καλλινίκου, η αδελφή του Δημήτρη, που γυρίζει από την Ολλανδία και προκαλεί αναστάτωση.

Αλλη μία από τις νέες πρωταγωνίστριες που θα εντυπωσιάσουν το κοινό τη σεζόν 2022-2023 είναι η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Η ανερχόμενη ηθοποιός κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη υποδυόμενη μια δυναμική δικηγόρο, την Αννα, που θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Δημήτρη (Λεβεγτογιάννης).

unknown_271419437_228375992800459_8439682639126273524_n.jpg
H Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Μια νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται να φέρει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του, με τίτλο «Εκτός υπηρεσίας». Εναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχει και η Χαριτίνη Ηλιάδου. Το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, που έχει σπουδάσει νηπιαγωγός στην Κύπρο (ζει μόνιμα εκεί), έχει στο βιογραφικό της μία συμμετοχή στη σειρά «8 λέξεις».

Επιμένοντας στη μυθοπλασία και μετά την περσινή επιτυχία του «Σασμού», ο Alpha φέρνει δύο νέες σειρές, το «Αυτή η νύχτα μένει» και ο «Παράδεισος των κυριών», ευελπιστώντας να κερδίσουν και αυτές την αγάπη του κοινού.

Στην πρώτη τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει Ηλιάνα Μαυρομάτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Υστερα από αρκετά χρόνια, κάνει ξανά την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Η εντυπωσιακή ηθοποιός θα υποδυθεί τη Ζέτα, μια τραγουδίστρια, που έχει σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν.

H Ηλιάνα Μαυρομάτη

Στη δεύτερη σειρά ανάμεσα στο καστ θα υπάρχουν και δύο φρέσκα πρόσωπα. Το ένα είναι η Ελενα Μεγγρέλη. Η νεαρή ηθοποιός έχει στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ενώ τηλεοπτικά έκανε το ξεκίνημά της στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», που είδαμε πέρυσι στο Mega. Επιπλέον, στον «Παράδεισο των κυριών» θα συμμετάσχει και η Δέσποινα Τσούτσα. Η νεαρή ηθοποιός είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ιασμος» και τηλεοπτικά έχει κάνει κάποιους ρόλους στις σειρές «θα γίνει της πολυκατοικίας» και «Ηλιος».

Και ο ΣΚΑΪ μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας, προβάλλοντας δύο νέες και πολλά υποσχόμενες σειρές, με δυνατά ονόματα, αλλά και νέους πρωταγωνιστές. Η μία είναι ο «Γλυκάνισος», με πρωταγωνίστρια την Ελένη Πιερίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου και η οποία επιστρέφει φέτος στη μικρή οθόνη. Η Ελενα Πιερίδου, αδερφή της Ιφιγένειας Πιερίδου, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς», θα παίξει τη Σύρια Ραζάν, η οποία θα ερωτευτεί παράφορα τον Στρατή, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Ελενα Πιερίδου

Επίσης στην ίδια σειρά θα συμμετάσχει η κόρη των ηθοποιών Γιάννη Μποσταντζόγλου και Δήμητρας Παπαδήμα, Θαλασσινή. Η ηθοποιός έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το 2020, ενώ συμμετείχε στο σίριαλ «42°C» της COSMOTE TV και στην κινηματογραφική ταινία «Dissolved».

Τέλος, ακόμα μία ηθοποιός που θα κερδίσει τις εντυπώσεις είναι η Μαρίλια Μητρούση, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας το ντεμπούτο της στη νέα κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ «ΣτΟργή», όπου θα υποδυθεί την Αννα, μια κοπέλα με πληγωμένο παρελθόν.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved