Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»
Media

Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Ο Δημήτρης Νταούλης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», ο οποίος υποδύθηκε τον Μιχαλάκη Μουστοξύδη τον γιο της  Άβας Γαλανοπούλου και του Κώστα Κόκλα και 13 χρόνια μετά είναι άλλος άνθρωπος και δεν ασχολείται με την υποκριτική! 

Ο Δημήτρη Νταούλης είναι γιος της γνωστής δημοσιογράφου, Μάρως Λεονάρδου και του σκηνοθέτη Γιώργου Νταούλη!

Ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μίλησε για την συμμετοχή του σειρά του MEGA, που αγαπήθηκε από το κοινό.

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης στην εκπομπή, Πάμε Δανάη.

«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης». Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες», πρόσθεσε.

Για το εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής, ο Δημήτρης Νταούλης είπε πως, «πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου «βγήκε» το υποκριτικό κομμάτι και έτσι ανακάλυψα ότι, μου αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία».

Ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή της σειράς για εκείνον;

«Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί», αποκάλυψε.

«Σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες. Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved