Έξω φρενών ο Κουσουλός: «Θίγομαι. Με κυνηγούσαν με αυτόφωρο και τώρα με έχουν στοχοποιήσει»
Media

Έξω φρενών ο Κουσουλός: «Θίγομαι. Με κυνηγούσαν με αυτόφωρο και τώρα με έχουν στοχοποιήσει»

Μηνύσεις προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μέσα από ανακοίνωση που απεστάλη από το γραφείο του.

Στην ανακοίνωση έγινε λόγος για παράνομες διαρροές του περιεχομένου των καταθέσεων των ιατροδικαστών Καρακούκη, Καλογρηά, Τσάκωνα και Τσιόλα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ειδικότερα, επισημαίνεται πως ο γνωστός ποινικολόγος θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκανε αυτή την επιλεκτική διαρροή, ειδικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου λογικά φαίνεται ότι την έχουν κάνει οι κ.κ. Καρακούκης και Καλογρηάς.

Η αντίδραση του Πέτρου Κουσουλού, στου οποίου την εφημερίδα δημοσιεύτηκαν τα παραπάνω, αντέδρασε έντονα σήμερα, μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.
«Εντός πέντε ημερών θα στείλω ένα εξώδικο στην κυρία Πισπιρίγκου και στον κύριο Κούγια, είναι ειλημμένη απόφαση να μου κατονομάσουν ποιον εισαγγελέα εννοούν. Αυτή την ιστορία δεν θα την αφήσω έτσι, είναι μια καθαρή στοχοποίηση.
Ο κύριος Κούγιας ανέλαβε αυτή την υπόθεση γιατί να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου και να είναι όλοι θυμωμένοι και να ακούγεται εκείνη τη στιγμή μόνο η άποψη της κατηγορουμένης.

Με κατηγορεί ότι έχω συγκεκριμένη σχέση με όλους που μου διαρρέουν υλικό -δηλαδή το περιεχόμενο των καταθέσεών της- και ότι εγώ κακώς αυτές τις καταθέσεις τις δημοσίευσα.

Εγώ δεν είμαι δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε ανακριτής, που κάνουν τσίσα πάνω τους όταν βγάζει μια ανακοίνωση ο κύριος Κούγιας, εγώ είμαι δημοσιογράφος. Ξέρει πολύ συγκεκριμένα ο Αλέξης πώς διαρρέουν οι δικογραφίες και να μας πει κι εκείνος στο παρελθόν αν έχει διαρρεύσει δικογραφίες. Τον θυμάμαι στην υπόθεση Λιγνάδη που ήταν έξω από τα δικαστήρια και έδινε τη δικογραφία.

Εδώ πέρα Ζήνα υπάρχει μια απόπειρα κατατρομοκράτησης των πάντων, θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Αν νομίζει ο κύριος Κούγιας ότι είναι τρελός εγώ είμαι πιο τρελός από τους τρελούς. Θίγομαι. Την προηγούμενη εβδομάδα με κυνηγούσαν με αυτόφωρο αυτή την εβδομάδα με έχουν στοχοποιήσει, τι άλλο θα ζήσω;» είπε μεταξύ άλλων στον αέρα ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved