Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα κωμική σειρά του MEGA - Πότε κάνει πρεμιέρα
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα κωμική σειρά του MEGA - Πότε κάνει πρεμιέρα

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA η καινούργια απολαυστική κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς που θα προβάλλει το MEGA από το , φθινόπωρο και φέρει τον τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, το δίδυμο της επιτυχίας, υπογράφουν το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία και υπόσχονται να χαρίσουν, μέσα από την ιστορία και τους χαρακτήρες που έχουν δημιουργήσει, άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό. Απλές καθημερινές καταστάσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία, η οποία περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών που έχουν το ίδιο όνομα: Μαίρη. Κατά τη διάρκεια της σειράς δεν θα δούμε αυτές τις τρεις ηρωίδες μαζί, αλλά θα παρακολουθούμε τη ζωή τους. Καθεμία, λοιπόν, έχει τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) είναι καλή σύζυγος, μητέρα και... ερωμένη. Είναι λίγο πριν από την ηλικία των 40 ετών. Εδώ και επτά χρόνια, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι 5 ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Η άλλη... Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά... μάλαμα. Η ηλικία της είναι 40 και βάλε και ζει με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Νοικοκυρά που «τρώγεται» συνεχώς με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, τη Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Η τρίτη Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι ωραία και το παίζει μοιραία. Είναι περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο, αλλά δεν βρίσκει. Τελικά θα βρει δύο -έναν από αυτούς θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης- και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική της ζωή.

Στη νέα σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, εκτός από τις κεντρικές ηρωίδες, πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή θα κάνουν οι ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κράμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας, Μιχάλης Μιχαλακίδης κ.α.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved