Super Κατερίνα: Τα χάσαμε με τον νέο σεφ της εκπομπής της! Η αποκάλυψη της Καινούργιου
Media

Super Κατερίνα: Τα χάσαμε με τον νέο σεφ της εκπομπής της! Η αποκάλυψη της Καινούργιου

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (5-09) η Κατερίνα Καινούργιου και σήμερα Πέμπτη (8-09) μας σύστησε τον νέο σεφ της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια κατά την έναρξή της όταν τον είδε στο πλάνο, θέλησε να πει δυο λόγια ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο. Κ

αι το όνομα του κούκλου σεφ που τη φετινή σεζόν αναλαμβάνει τη στήλη της μαγειρικής, Γαβριήλ Νικολαΐδης.

«Επειδή σε είδα λίγο στο πλάνο να σε καλημερίσω. Γαβριήλ Νικολαΐδης, θα είναι ο νέος μας σεφ. Έχω να πω πολλά για εκείνον γιατί τον λατρεύω αλλά θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Καλώς μας ήρθες. Είναι καταπληκτικός, είμαστε στην ίδια ηλικία γιατί ήμασταν συμφοιτητές και μόλις δοκιμάσετε από το φαγητό του θα πάθετε σοκ», είπε.

Δες το απόσπασμα

Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά. Μαζί της είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενισχύει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!

Ενώ μόλις προστέθηκε και το νέο μέλος, ο μάγειρας της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved