Η «Μάντρα» ανοίγει τις πόρτες της στα Νούμερα
Media

Η «Μάντρα» ανοίγει τις πόρτες της στα Νούμερα

Ο Φοίβος σε συνεργασία με τον Σάκκαρη βάζουν μπροστά το εγχείρημα «Νέα Μάντρα», μια σύμπραξη καλλιτεχνών με εναλλασσόμενα νούμερα.

Εμπόδιο σε αυτό στέκεται ο Τζόναθαν, που ενδιαφέρεται μόνο για τις εισπράξεις. Στο μεταξύ, διάσημοι καλεσμένοι κατακλύζουν τη... «Μάντρα» του Φοίβου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας 45άρης τραγουδοποιός, που τα πράγματα δεν του πηγαίνουν και τόσο καλά τελευταία. Έχει να κάνει επιτυχία αρκετά χρόνια και το ξαφνικό σουξέ που έχει με το παιδικό τραγούδι «Το κροκοδειλάκι» μάλλον του προκαλεί αμηχανία παρά χαρά. Παράλληλα, είναι και μπαμπάς ενός 10χρονου κοριτσιού.

Η πρώην γυναίκα του συζεί με έναν πολύ πετυχημένο δικηγόρο, ο οποίος είναι το αντίθετο του Φοίβου σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια, όνειρο και διακαής πόθος του Φοίβου είναι η αναβίωση της «Μάντρας», του θρυλικού βαριετέ του Αττίκ.

Κι ενώ είναι σίγουρος πως ποτέ δεν θα το καταφέρει, η τύχη τού χαμογελάει στο πρόσωπο ενός θρυλικού, λαϊκού, θεατρικού επιχειρηματία, του Σάκκαρη, που συμμερίζεται το όραμά του για ένα πρόγραμμα με εναλλασσόμενα νούμερα.

Έτσι, μαζί αποφασίζουν να αναζητήσουν νέα ταλέντα, με αποτέλεσμα να βρεθούν με μια ομάδα που αποτελείται από πραγματικά «νούμερα». Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από τον ταλαντούχο αλλά θεότρελο Θανάση Αλευρά, τον κωμικό Χάρη Γαμμάτο, τη μαχητική χορεύτρια Κίρμπυ, τη σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη και τον βουβό μάγο Άλεξ.

Όλοι αυτοί, μαζί με το προσωπικό της «Νέας Μάντρας» αλλά και δύο τρελούς μπαρμπέρηδες που έχουν κουρείο εκεί δίπλα, ξεκινούν την περιπέτεια των ζωντανών παραστάσεων με διάσημους καλεσμένους κάθε εβδομάδα. Στην προσπάθειά τους αυτή, όμως, ίσως συναντήσουν ένα σημαντικό εμπόδιο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον μάνατζερ Τζόναθαν, γιο του Σάκκαρη και εμμονικό με τα άλλα «νούμερα» -αυτά των εισπράξεων-, ο οποίος υπονομεύει συνεχώς το καλλιτεχνικό όραμα της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η συνεχής εμφάνιση διαφόρων σημαντικών προσωπικοτήτων δίνει μια άλλη πνοή στο εγχείρημα του Φοίβου. Πρόσωπα του ευρύτερου κόσμου της ελληνικής σόουμπιζ, όπως ο πάντα «ανεβασμένος» Αντύπας, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι Γιαννούτσος- Βαμβακάρης, οι «Λατέρνατιβ» και ο εξαιρετικός Φώτης Σιώτας, έρχονται με άγριες διαθέσεις…

Πρεμιέρα απόψε (16/9) στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved