Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια του Νίκου Βολωνάκη: «Ένιωσα την ανάγκη…»
Media

Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια του Νίκου Βολωνάκη: «Ένιωσα την ανάγκη…»

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση ο Αντώνης Κανάκης «αποχαιρέτησε» τον δημοσιογράφο, Νίκο Βολωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (8-09).

«31 χρόνια πριν, από το 1991 έως το 1995 ήμουν στην ΕΡΤ 3, με μουσικές εκπομπές και βέβαια με το αγαπημένο «Comfuzio». Εκεί γνώρισα, συνεργάστηκα και εκτίμησα τον Νίκο Βολωνάκη. Σήμερα τα ξημερώματα «έφυγε». Ένιωσα απλά την ανάγκη να εκφράσω τη λύπη μου για την απώλεια αυτού του ευγενικού και πολιτισμένου ανθρώπου» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Ποιος ήταν ο Νίκος Βολωνάκης

Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Νίκο Βολωνάκη, ο οποίος υπήρξε μία από τις προσωπικότητες που σφράγισαν με τη δράση τους τη δημοσιογραφία στη Βόρεια Ελλάδα.

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία με αντικείμενο τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Το Βήμα και Τα Νέα, ενώ το 1982 άρχισε η δημοσιογραφική διαδρομή του στην ΕΡΤ, η οποία κυριάρχησε στην επαγγελματική ταυτότητά του.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του Νίκου Βολωνάκη στη δραστηριότητα της ΕΣΗΕΜ-Θ ήταν πολυετής και πολύπλευρη. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜ-Θ και τα τελευταία χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος στη διοίκηση του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved