Μαύρο Ρόδο: Δύο καρδιές στις... φλόγες
Media

Μαύρο Ρόδο: Δύο καρδιές στις... φλόγες

Μαύρο Ρόδο: Αυτό θα δούμε στη νέα δραματική σειρά του Μega. Δύο νέους ανθρώπους από τελείως αντίθετους κόσμους να νιώθουν μια «παράνομη» έλξη, την οποία όμως δεν μπορούν με τίποτα να καταπολεμήσουν.

Οι πρώτες εικόνες από το «Μαύρο ρόδο» μάς δείχνουν την ήρεμη επιφάνεια. Κάτω από αυτήν ένα ηφαίστειο σιγοβράζει.

Ηκλασική σύγκρουση ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει». Αυτή πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο ρόδο», σε μια μορφή που προμηνύει... αδιέξοδο. Βασισμένη επάνω στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, η ιστορία της νέας δραματικής σειράς που έρχεται να πάρει θέση... πρωταγωνιστή στο πρόγραμμα του Mega, είναι στην ουσία η ιστορία ενός παράφορου έρωτα. Του έρωτα που ανθίζει τελείως απρόσμενα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από τελείως αντίθετους κόσμους: μια δόκιμη μοναχή ταγμένη στο Θεό κι έναν επιπόλαιο φοιτητή, που έρχεται τυχαία στο δρόμο της.

Η έλξη που θα νιώσουν ο ένας για τον άλλον είναι τόσο δυνατή που είναι αδύνατο να την αρνηθούν ή να την προσπεράσουν, θα τους κάνει να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Στο τέλος, θα κληθούν να επιλέξουν το δρόμο που θα ακολουθήσουν ώστε να βρουν ο καθένας τη σωτηρία του. Τι θα αποφασίσουν και πού θα τους οδηγήσει η απόφαση αυτή; Οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα από μια μακριά, δύσκολη κι επίπονη διαδρομή, μαεστρικά χτισμένη τόσο από τον Γιώργο Κρητικό, ο οποίος επιμελείται το σενάριο της σειράς, όσο και από τον Κώστα Αναγνωοτόπουλο, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Όσο για τους ηθοποιούς, το καστ είναι γεμάτο με σπουδαία ονόματα, πολλά από τα οποία βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια σε σειρές όπως οι «Άγριες μέλισσες» ή ο «Σασμός».

Η «μοίρα» φέρνει τον έρωτα

Η 22χρονη Ελισάβετ ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι κάπου στην επαρχία. Η ζωή της όλη περιστρέφεται γύρω από το Θεό, στον οποίο έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά. Δόκιμη μοναχή πλέον και η ίδια, περιμένει την πολυπόθητη στιγμή που θα λάβει το καλογερικό σχήμα.

Βρίσκεται μια ανάσα πριν πετύχει το σκοπό της, όταν την ώρα της πιο μεγάλης της δοκιμασίας, η μοίρα της δείχνει ότι έχει άλλα σχέδια... Ένας μεγάλος σεισμός στην περιοχή πλήττει σοβαρά το μοναστήρι της, το οποίο εκκενώνεται άμεσα. Οι σοβαρές ζημιές που έχει υποστεί το καθιστούν προσωρινά μη κατοικήσιμο κι έτσι οι καλόγριες αναγκάζονται να αναζητήσουν προσωρινή στέγη αλλού.

Έτσι η Ελισάβετ αναγκάζεται να επιστρέφει για ένα μικρό διάστημα στο πατρικό της, χωρίς να φαντάζεται ότι εκεί την περιμένει το παρελθόν, το οποίο θα εισβάλει σαν χείμαρρος ξανά στη ζωή της και θα την παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια... Εκεί, στο σπίτι της οικογένειάς της, θα γνωρίσει τον Πέτρο. Φίλος της ετεροθαλούς αδερφής της, είναι φοιτητής και... περιζήτητος σε όλα τα κορίτσια. Επιπόλαιος και ορμητικός, έχει ένα βλέμμα που μαγνητίζει. Το βλέμμα αυτό αιχμαλωτίζει και την Ελισάβετ, που όσο κι αν προσπαθεί να το αρνηθεί, νιώθει τη γυναικεία της φύση να ξυπνάει. Ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει- ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της και να την κάνει να πάρει την πιο μεγάλη απόφαση. Έχει έρθει η ώρα να σκεφτεί τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει και, κυρίως, ποια είναι.

Ένα σπουδαίο καστ

Στη σειρά πρωταγωνιστεί μια πλειάδα πολύ γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών. Το ρόλο των δύο νέων, της μοναχής και του φοιτητή που ερωτεύονται με πάθος, υποδύονται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αντίστοιχα. Τους πλαισιώνουν οι Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφάνιά Παπαθωμά και Κατερίνα Διδασκάλου στο ρόλο της ηγουμένης. Παίζουν επίσης οι Σοφία Σείρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος και Λεωνίδας Μαράκης. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ η παραγωγή είναι της J.K. Productions.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved