Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Το λαμπερό καστ της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ενα πολυτελές πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας... κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00. Γνωρίστε παρακάτω τους ήρωες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Άγη. Έχασε τη γυναίκα του πριν από 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με τη βοήθεια της αδελφής της γυναίκας του, της Βικτώριας. Άνθρωπος των τύπων, αυστηρός και παλαιών αρχών. Έχει αδυναμία στα παιδιά του. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική του εικόνα.

Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Αριστείδης. Μοναχογιός αστικής οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη. Θέλει να γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας, να κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει αντάξιος της κοινωνικής θέσης της Αμαλίας, κόρης του διοικητή της τράπεζας, με την οποία έχει κρυφό δεσμό, για να μπορέσει να ζητήσει το χέρι της. Φιλόδοξος, ρισκάρει και δεν αποδέχεται την ήττα. Ο παρορμητικός χαρακτήρας του τον οδηγεί συχνά σε λάθος αποφάσεις. Δίκαιος με τους υπαλλήλους του, αλλά σκληρός όταν τον παρακάμπτουν.

Αριστείδης Γερακάς (Μιχάλης Σαράντης)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Ντίνου. Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου», και προσπαθεί χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν να βρει τις ρίζες του. Είναι αρραβωνιασμένος με την πρώην Σταρ Ελλάς, Ντέπυ Βλαστού, αλλά αφοσιωμένος στον «Παράδεισο». Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης. Κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να προσγειώσει και να συγκροτήσει τον Ντίνο, με τον οποίο, παρά τη συγκρουσιακή τους σχέση, τους ενώνει ισχυρή φιλία και αδελφική αγάπη.

Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Υπεύθυνη καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη και δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ηταν άριστη μαθήτρια, αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρηστός Πλαϊνής)

Λογιστής του «Παραδείσου». Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη. Ηθικός και μετρημένος. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος.

Βικτώρια Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Γόνος πλούσιας οικογένειας, αδελφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια βρεφοκομείου, κοσμι­κή. Έχει αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη, και τον ξεχωρίζει από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλια, όπως και για τη συχωρεμένη την αδελφή της. Είναι αδίστακτη, σκληρή, δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελόνη)

Κόρη του Χριστόφορου. Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση με τη θεία και τον αδελφό της. Έξυπνη και ευαίσθητη, έχει προοδευτικές απόψεις και αριστερές πεποιθήσεις, αν και φοβάται τις επαναστάσεις. Είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο.

Άγης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Γιος του Χριστόφορου. Έχει περιστασιακές σχέσεις και μια σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, τη Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του, δημιουργώντας του προβλήματα. Είναι η αδυναμία της θείας του, όχι όμως και του πατέρα του, που δεν χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά και να τον συγκρίνει με την αδελφή του, την οποία ζηλεύει.

Αποστόλης Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Κτηματομεσίτης, πατέρας του Πάρη, σύζυγος της Όλγας. Προικοθήρας, αδίστακτος και ωμός άνθρωπος. Τη σύζυγό του δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Γίνεται συχνά προσβλητικός απέναντι της και απέναντι στον γιο τους, τη διαφορετικότητα του οποίου δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.

Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία)

Πρώην Σταρ Ελλάς, αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Φιλόδοξη και υπεράνω. Τον Αριστείδη τον αγάπησε και ήταν μαζί του πριν ακόμη φτιάξει τον «Παράδεισο», όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του, γιατί δεν είναι η προτεραιότητά του. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και θυμώνει όταν δεν της δίνουν τη δέουσα σημασία.

Ολγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Κόρη του κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκπ, σύζυγος του Αποστόλη και μητέρα του Πάρη. Έχει αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε.

Πάρης Βασιλείου(Γιώργος Νούσης)

Γιος του Αποστόλη και της Όλγας. Λόγω του τραυλισμού του, έπεφτε θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, γεγονός που του άφησε τραύματα. Έχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία και τάσεις αυτοκαταστροφής. Όταν πιέζεται, γίνεται επικίνδυνος.

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Η κόρη του Μάρκου και της Πιπίτσας, είναι ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα.

Ζηνοβία Καλλιμάνη (Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Μοδίστρα του «Παραδείσου» και παιδική φίλη της μητέρας του Ντίνου. Η Ζηνοβία είναι άτομο εμπιστοσύνης και το κέντρο αναφοράς του «Παραδεί[1]σου». Όλοι δίνουν λογαριασμό σε εκείνη, ακόμα και ο Αριστείδης με τον Ντίνο. Εξαιρετική στη δουλειά της αλλά και καυστική.

Πασχάλης Μπενετάτος(Μιχάλης Παναδής)

Γιος της Σύρμως. Έχει ενοικιάσει και δουλεύει μόνος του το καφέ-γαλακτοζαχαροπλαστείο «Το κεντρικόν» απέναντι από τον «Παράδεισο». Πρόσχαρος και πολυλογάς. Ξέρει τα πάντα για όλους, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει, τουλάχιστον μπροστά τους.

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Κόρη της Σύρμως. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν τη Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο Αθηναίο. Ερωτεύεται τον Ντίνο, αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Δάφνη Ζήση (Ελενα Μεγγρέλη)

Κόρη εργοστασιάρχη και κοσμικής κυρίας. Φίλη του Άγη. Προσποιείται ότι είναι εντάξει με την ελεύθερη σχέση που έχει με τον Άγη, αλλά, ενώ από τη μία του δίνει συμβουλές, από την άλλη τον σαμποτάρει ενεργά.

Τζένη Τσόκα (Δέσποινα Τσούτσα)

Πωλήτρια στον «Παράδεισο». Συγκατοικεί σε ένα μικρό σπίτι με τη συνάδελφό της, την Κούλα. Κύριος στόχος της είναι να κερδίσει την καρδιά του Πασχάλη.

Κούλα Τζελεπή (Σμαράγδα Αδαμοπούλου)

Πωλήτρια στον «Παράδεισο». Σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια για να βγάλει τα προς το ζην. Έξυπνη, μεθοδική και αποτελεσματική.

Πηγή:TV24

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved