Βασίλισσα Ελισάβετ: Σεφ αποκαλύπτει τη διατροφή της και το παρασκήνιο πριν ανακοινωθεί ο θάνατός της
Media

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σεφ αποκαλύπτει τη διατροφή της και το παρασκήνιο πριν ανακοινωθεί ο θάνατός της

Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ, Νίκος Κουλούσιας μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθούσε αλλά και πότε τους ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Ο Έλληνας σεφ ανέφερε: «Αρχικά λάβαμε την είδηση πολύ νωρίτερα από την δημοσιοποίηση που έκανε το Παλάτι. Είχαν πει ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη μας στολή»!

Για τη διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ τόνισε: «Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε ο,τιδήποτε είχε σχέση με γλυκό. Απαγορεύονταν αυστηρά ρύζι, μακαρόνια και πατάτες. Από εκεί και πέρα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε ο,τιδήποτε θέλουμε αρκεί να ήταν γραμμένο στα γαλλικά. Όλα τα μηνύματα έπρεπε να είναι με γαλλικές-αυστριακές συνταγές και έπρεπε να ήταν μαγειρεμένα εποχιακά. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε δηλαδή κεράσια και φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε ο,τιδήποτε μαγειρεύουμε να έχουμε άμεση επαφή με τις βασιλικές φάρμες και να ενημερωνόμαστε τι έχουν αυτή τη στιγμή και από εκεί και έπειτα το προμηθευόμασταν και το φτιάχναμε»!

Και πρόσθεσε ο Νίκος Κουλούσιας:

«Αγαπούσε πάρα πολύ το πρωί τον τόνο με φρεσκοκομμένο αγγουράκι. Το μεσημέρι ήθελε κάτι πάρα πολύ ελαφρύ ως ενδιάμεσο, όπως για παράδειγμα από σολομό Σκωτίας, καραβίδας, σπαράγγια. Για βραδινό ήταν δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο. Δεν της άρεσε καθόλου να μαγειρεύουμε με σκόρδο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved