Ο Παράδεισος των Κυριών: Μόδα, έρωτας και μυστήριο
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μόδα, έρωτας και μυστήριο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένα λαμπερό πολυκατάστημα που ετοιμάζεται για τα εγκαίνιά του, δύο συνέταιροι που ζουν τον έρωτα και κυνηγούν την καταξίωση, μυστήριο και ανατροπές...

Στην Αθήνα του 1963 το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των Κυριών» είναι έτοιμο για τα φαντασμαγορικά εγκαίνιά του.

Λαμπεροί καλεσμένοι πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους...

Ένας αναπάντεχος θάνατος όμως θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων στην εντυπωσιακή σειρά, σε διασκευή σεναρίου Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και Σταμάτη Πατρώνη.

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Άγη. Έχασε τη γυναίκα του πριν από 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με τη βοήθεια της αδελφής της γυναίκας του, της Βικτώριας. Αυστηρός και παλαιών αρχών. Έχει αδυναμία στα παιδιά του, αλλά είναι πολύ επικριτικός και σκληρός απέναντί τους.

Αριστείδης Γερακάς (Μιχάλης Σαράντης)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Ντίνου. Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου». Τώρα προσπαθεί να βρει τις ρίζες του. Είναι αρραβωνιασμένος με την πρώην Σταρ Ελλάς, Ντέπυ Βλαστού, αλλά αφοσιωμένος στον «Παράδεισο». Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης. Κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να προσγειώσει και να συγκροτήσει τον Ντίνο, με τον οποίο τους ενώνει ισχυρή φιλία.

Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών». Συνέταιρος του Αριστείδης. Μοναχογιός αστικής οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, με σπουδές στη Νέα Υόρκη. Θέλει να γίνει αντάξιος της κοινωνικής θέσης της Αμαλίας, με την οποία διατηρεί κρυφό δεσμό για να μπορέσει να ζητήσει το χέρι της. Ιδεαλιστής, δίκαιος και φιλόδοξος, πιστεύει στις ικανότητες του, όμως ο παρορμητικός χαρακτήρας του τον οδηγεί συχνά σε λάθος αποφάσεις.

Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Υπεύθυνη καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη και δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ηταν άριστη μαθήτρια, αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελόνη)

Κόρη του Χριστόφορου. Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση με τη θεία και τον αδελφό της. Έξυπνη και ευαίσθητη, έχει προοδευτικές απόψεις και αριστερές πεποιθήσεις, αν και φοβάται τις επαναστάσεις. Είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο.

Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία)

Πρώην Σταρ Ελλάς, αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Φιλόδοξη και υπεράνω. Τον Αριστείδη τον αγάπησε και ήταν μαζί του πριν ακόμη φτιάξει τον «Παράδεισο», όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του, γιατί δεν είναι η προτεραιότητά του. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και θυμώνει όταν δεν της δίνουν τη δέουσα σημασία.

Άγης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Γιος του Χριστόφορου. Έχει περιστασιακές σχέσεις και μια σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, τη Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του, δημιουργώντας του προβλήματα. Είναι η αδυναμία της θείας του, όχι όμως και του πατέρα του, που δεν χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά και να τον συγκρίνει με την αδελφή του, την οποία ζηλεύει.

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρηστός Πλαϊνής)

Λογιστής του «Παραδείσου». Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη. Ηθικός και μετρημένος. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος.

Βικτώρια Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Γόνος πλούσιας οικογένειας, αδελφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια βρεφοκομείου, κοσμι­κή. Έχει αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη, και τον ξεχωρίζει από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλια, όπως και για τη συχωρεμένη την αδελφή της. Είναι αδίστακτη, σκληρή, δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Αποστόλης Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Κτηματομεσίτης, πατέρας του Πάρη, σύζυγος της Όλγας. Προικοθήρας, αδίστακτος και ωμός άνθρωπος. Τη σύζυγό του δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Γίνεται συχνά προσβλητικός απέναντι της και απέναντι στον γιο τους, τη διαφορετικότητα του οποίου δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.

Ολγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Κόρη του κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκπ, σύζυγος του Αποστόλη και μητέρα του Πάρη. Έχει αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε.

Πάρης Βασιλείου(Γιώργος Νούσης)

Γιος του Αποστόλη και της Όλγας. Λόγω του τραυλισμού του, έπεφτε θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, γεγονός που του άφησε τραύματα. Έχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία και τάσεις αυτοκαταστροφής. Όταν πιέζεται, γίνεται επικίνδυνος.

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Η κόρη του Μάρκου και της Πιπίτσας, είναι ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα.

Πασχάλης Μπενετάτος(Μιχάλης Παναδής)

Γιος της Σύρμως. Έχει ενοικιάσει και δουλεύει μόνος του το καφέ-γαλακτοζαχαροπλαστείο «Το κεντρικόν» απέναντι από τον «Παράδεισο». Πρόσχαρος και πολυλογάς. Ξέρει τα πάντα για όλους, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει, τουλάχιστον μπροστά τους.

Μεμάς Μπενετάτος (Γιάννης Βασιλώτος)

Ήρθε στην Αθήνα και έπιασε δουλειά στην οικοδομή, παρόλο που ο Πασχάλης τού είχε βρει δουλειά σερβιτόρου. Τίμιος, περήφανος και πρόθυμος πάντα να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Κόρη της Σύρμως. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν τη Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο Αθηναίο. Ερωτεύεται τον Ντίνο, αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved