Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει η διαθήκη του - Ντοκουμέντα που θα αλλάξουν την ελληνική ιστορία
Media

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει η διαθήκη του - Ντοκουμέντα που θα αλλάξουν την ελληνική ιστορία

Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζοπούλου, αλλά και για τις ανατροπές και τα νέα στοιχεία που υπάρχουν σε σχέση με τις δύο προηγούμενες.

Τον περασμένο Μάιο που είχε ανοίξει η 2η διαθήκη, ο πρώην υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων, σε αυτούς που θεωρούσε ότι τον αδίκησαν, ότι του φόρτωσαν περισσότερα από όσα του αναλογούσαν, και μάλιστα είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις για την Τρίτη διαθήκη, όταν αυτή θα δημοσιευόταν.

Ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην Τρίτη διαθήκη και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

«Δεν έχουμε δει ακόμα την 3η διαθήκη, γιατί δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Μόνο από τις πληροφορίες και από αυτά που ξέρουμε. Θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα. Εκείνο το οποίο αναμένεται να περιέχει η συγκεκριμένη διαθήκη του, που είναι και η τελευταία του, είναι η αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, και κυρίως όμως η αναφορά σε συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν γίνει», ανέφερε αρχικά.

«Το λέω αυτό γιατί, παράλληλα με την διαθήκη, μού έχει παραχωρηθεί και ένα ιστορικό ηχητικών και οπτικών μηνυμάτων και συζητήσεων και στιγμιοτύπων, τα οποία μου έχουν παραδοθεί μαζί με συγκεκριμένες επιστολές, με ρητή εντολή ότι “εάν και εφόσον αμφισβητηθούν αυτά που γράφονται στη διαθήκη, να τα δημοσιοποιήσω με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Εκείνο το οποίο έχω πει από τις προηγούμενες φορές είναι ότι ο εκλιπών υποστήριζε σθεναρά ότι ο ίδιος φορτώθηκε αμαρτίες τρίτων προσώπων οι οποίοι προέρχονται από πολλούς κύκλους και όχι μόνο της πολιτικής. Επίσης, το αρχείο του είχε γίνει στόχος κλοπής. Βγήκε από την φυλακή και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό κατάφερε να ανακτήσει αρχείο αυτό. Μέσα εκεί είναι οι αποδείξεις των όσων υποστήριζε και θα αλλάξει ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», συμπλήρωσε.

Για το εάν αναφέρονται ονόματα στην τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο κ. Αλεξανδρής αποκάλυψε πως, «έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν ονόματα. Σίγουρα υπάρχουν τα ονόματα στις επιστολές που μου έχουν παραδοθεί. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό. Έχω δει ένα απόσπασμα, ό,τι είναι σφραγισμένο δεν μπορώ να το δω, δεν μου επιτρέπεται, ξέρω όμως περίπου τι αφορά».

«Με βάση τις πληροφορίες και το υλικό που έχουμε, μπορώ να πω ότι τα ονόματα δεν είναι μόνο από τον χώρο της πολιτικής. Ο εκλιπών με δεδομένο ότι η 3η διαθήκη γράφτηκε το 2020, σε αυτήν αναφέρεται συγκεκριμένα σε καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους οι οποίοι, τον οδήγησαν εκεί που τόν οδήγησαν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved