Άπιστος: Η Ντερίν κατηγορεί την Ασιγιά για τον θάνατο του Χαλούκ
Media

Άπιστος: Η Ντερίν κατηγορεί την Ασιγιά για τον θάνατο του Χαλούκ

Άπιστος: Η καρδιακή ανακοπή που απέβη μοιραία για τον Χαλούκ βάζει στο στόχαστρο την Ασιγιά, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του ισχυρού επιχειρηματία.

Ομως, ποια είναι η αλήθεια; Και πού θα οδηγήσει αυτός ο νέος πόλεμος που ξεσπάει;

Ο Αράς καταφέρνει επιτέλους να συναντηθεί με τη μητέρα του και περνάνε χρόνο μαζί. Την ίδια ώρα, η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πόση θυσία.

Ο Βολκάν ζητάει από τον Χαλούκ ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να πάρει πίσω από τον Αράς το σπίτι που αγόρασε για τον Αλί, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει, «θα το μετανιώσεις αυτό» του λέει ο Βολκάν και αφού βρίσκει τα χρήματα πάει στον Αράς. Η κατάσταση όμως μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει ξανά και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει: «Αντί να κοιτάς να παίρνεις τις οικογένειες των άλλων, ξεκίνα να ψάχνεις για τη δική σου! Γιατί άραγε ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα σου για 35 χρόνια».

Εκείνος γίνεται έξω φρενών. Πηγαίνει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις: «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις ένα τέτοιο μυστικό; Πες μου όλη την αλήθεια», φωνάζει, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η μητέρα του Αράς τού αποκαλύπτει: «Οταν με βρήκαν ζωντανή στη φωτιά, με απείλησε πως θα έριχνε όλο το φταίξιμο πάνω μου και πως εξαιτίας μου ξεκίνησε η φωτιά.

Μου είχε πει ψέματα πως σ’ έχασα, γιε μου! Φοβήθηκα να πω την αλήθεια». Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ. Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ουρλιάζει. Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώς μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;».

Εκείνος μετά φεύγει με την Ασιγιά, η οποία τον περίμενε στη γραμματεία. Μετά από αυτή την ένταση ο Χαλούκ πέφτει νεκρός! Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέας εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πως λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς. Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα.

«Τι κάνετε; Δολοφόνοι! Σκοτώσατε τον άντρα μου! Τι γιατρός είσαι εσύ; Αντί να τον σώσεις, τον άφησες να πεθάνει» της φωνάζει η Γκιονούλ και η Ασιγιά υποστηρίζει πως δεν είδε ποτέ τον Χαλούκ και πως θα του είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αν ήξερε πως δεν νιώθει καλά. «Θα σε καταστρέψω! Δεν θα ασκείς άλλο το επάγγελμα της γιατρού», της λέει η Γκιονούλ.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved