Εριέττα Μανούρη: Από τον Σασμό στην Πτώση
Media

Εριέττα Μανούρη: Από τον Σασμό στην Πτώση

Η EPT 1, πριν από λίγο καιρό, ενέκρινε την παραγωγή μίας νέας αστυνομικής σειράς, που φέρει τον τίτλο «Η πτώση», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου.

Το πρωταγωνιστικό καστ να αποτελείται από τους Χρήστο Λούλη, Κίκα Γεωργίου, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα κ.ά. Σύμφωνα με το «MYtv», μία ακόμη ηθοποιός που ήρθε σε συμφωνία με την παραγωγή είναι η Εριέττα Μανούρη.

Εκείνη, μετά τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός», εξέτασε τις προτάσεις που της έγιναν και έκρινε ότι «Η πτώση» έχει όλα τα στοιχεία για το ιδανικό επόμενο βήμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν καταξιωμένο χειρουργό, ο οποίος κατηγορείται ότι χειρούργησε, χωρίς να είναι αναγκαίο, έναν ασθενή του, που τελικά πέθανε στην επέμβαση και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του. Σύντομα, λοιπόν, ο χειρουργός καταδικάζεται και χάνει τα πάντα, βιώνοντας την πτώση του.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα, με σκοπό να ενταχθεί στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης τον Ιανουάριο του 2023 και δη στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved