Κόρα Καρβούνη για Αυτή η νύχτα μένει: «Η Νίτσα συνδυάζει πολλές ανθρώπινες πλευρές»
Media

Κόρα Καρβούνη για Αυτή η νύχτα μένει: «Η Νίτσα συνδυάζει πολλές ανθρώπινες πλευρές»

Η Κόρα Καρβούνη, μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με έναν ιδιαίτερο ρόλο στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Η ίδια, σε συνέντευξή της μας συστήνει τη Νίτσα, την οποία θα υποδυθεί.

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για το «Αυτή η νύχτα μένει»;

Είναι καθολικοί οι λόγοι που συνετέλεσαν να πω «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση. Πρόκειται για ένα μυθικό βιβλίο, μία μυθική ταινία μέσα από αυτό, σκηνοθέτις είναι η Κατερίνα Φιλιώτου, με την οποία έχουμε συνεργαστεί ξανά, αλλά και το καστ των ηθοποιών - σπάνια τους βρίσκεις όλους αυτούς μαζί. Επιπλέον, το σενάριο, που γράφουν ο Γιώργος Μακρής και η Γιάννα Κανελλοπούλου, με συγκινεί ιδιαίτερα γιατί είναι βγαλμένο μέσα από τη ζωή.

Βέβαια, έχει και χιούμορ. Μέσα σε όλα αυτά με γοητεύει το 1982, που τότε ήμουν βρέφος, και μου αρέσει που «ξαναζώ» μία εποχή που ήταν πιο αθώα. Οι άνθρωποι ήταν πιο αγνοί και πιο αυθόρμητοι.

Αυτό ισχύει μόνο για τη μέρα ή και για τη νύχτα, σύμφωνα με τη μελέτη που έχεις κάνει;

Μα και στη νύχτα με αμεσότητα και καθαρότητα έκλαιγαν, τα έσπαγαν και έκαιγαν τα χαρτονομίσματά τους. Όλα τα συναισθήματα στην έκφρασή τους ήταν στην καθαρότητα. Εμείς, η δική μας γενιά, έχουμε μεγαλώσει απότομα. Έχουμε ζήσει απανωτές και συγκλονιστικές αλλαγές. Εκείνη την εποχή οι άνθρωποι ήταν διαφορετικοί και το έχουμε ξεχάσει.

Τι χαρακτήρας είναι η Νίτσα που υποδύεσαι;

Η Νίτσα είναι ένας περίπλοκος χαρακτήρας, διότι συνδυάζει πολλές ανθρώπινες πλευρές. Είναι ένα βασανισμένο κορίτσι, από πολύ μικρή μέσα σε αυτόν τον κόσμο, όπου προσπαθεί να επιβιώσει. Μπορεί να είναι σκληρή, καπάτσα, μάγκας, αλλά φέρεται και σαν παιδί. Επίσης, έχει χιούμορ. Βέβαια, μπορώ να σου πω ότι δεν είναι μόνο η Νίτσα έτσι, αλλά οι περισσότεροι ήρωες. Οι σεναριογράφοι μας έχουν φτιάξει πραγματικούς ανθρώπους.

Ποιοι λόγοι έκαναν τη Νίτσα να μπει στον κόσμο της νύχτας;

Κοίτα, από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, παίρνουμε σαν δεδομένο ότι η Νίτσα έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, αλλά σταδιακά θα αποκαλυφθεί πώς και γιατί.

Η Νίτσα πατάει στη γη, κοιτάζει ψηλά, αλλά δεν συγχωρεί εύκολα. Ούτε τον εαυτό της. Αυτό συνδέεται με το παρελθόν της;

Φυσικά! Όλοι οι ήρωες, οι οποίοι έχουν κάτι σκοτεινό στο παρελθόν τους, έχουν φτιάξει έναν δικό τους τρόπο να επιβιώνουν και είναι πεπεισμένοι πως έχουν δίκιο που το κάνουν. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος. Όταν έχεις πονέσει πολύ, ξέρεις να προστατεύεσαι και, όταν σου έρχεται κάτι καλό, αναρωτιέσαι τι να το κάνεις. Συνεπώς, φοβάσαι και το βαφτίζεις κακό.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved