Αθηνά Καμπάκογλου στο gossip-tv: «Δεν ξέρω πότε θα πάμε στη στροφή του δρόμου να δούμε λίγο φως»
Media

Αθηνά Καμπάκογλου στο gossip-tv: «Δεν ξέρω πότε θα πάμε στη στροφή του δρόμου να δούμε λίγο φως»

Η Αθηνά Καμπάκογλου είναι από τους πιο φωτεινούς ανθρώπους στην Κρατική τηλεόραση.

Έφερε αέρα φρεσκάδας αφού το μπρίο της, το κέφι της, το χιούμορ της και η απίθανη εμφάνισή της που έχει φινέτσα και μια εικόνα αλλοτινής εποχής, έφερε στην ΕΡΤ αυτό που είχε ανάγκη.

Μια γυναίκα με λατρεία στη μουσική, δημιουργικό μυαλό και στο τιμόνι της παρουσίασης μιας εκπομπής που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει.

Η «Αυλή των χρωμάτων» είναι αυτό που θες για να ζεις τα Σαββατόβραδά σου με ωραίες παρέες, μουσικές και εικόνες που μέσα από αυτές θυμάσαι αλλά και μαθαίνεις!
Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν η Αθηνά Καμπάκογλου θα είναι παρέα με τον Χρήστο Νικολόπουλο στην παρουσίαση της εκπομπής και εμείς περιμένουμε να δούμε τα ολόφρεσκα πράγματα που ετοιμάζουν.

Με ένα χαμόγελο ανεμελιάς η Αθηνά Καμπάκογλου μιλά στο gossip-tv.gr για όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν αλλά και τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Η ευχάριστη νότα στην ΕΡΤ με χορό, τραγούδι και πολλά αφιερώματα σε πρόσωπα που ο κόσμος κι έχει ανάγκη να βλέπει αλλά και για τους νεότερους που μαθαίνουν.

«Έτσι ακριβώς... Η χαρά και η ευγνωμοσύνη είναι τεράστια με ένα τεράστιο όνομα… με το κύρος του Χρήστου Νικολόπουλου. Ταιριάξαμε, αγαπηθήκαμε και δέσαμε. Είναι πρώτος στον τομέα του και καταπληκτικός. Η εκπομπή αυτή είναι η αγάπη για το λαϊκό τραγούδι που μας ενώνει όλους. Μου έχουν κάνει εντύπωση τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους τηλεθεατές.

Το λαϊκό τραγούδι το αγαπάνε όλοι… είναι για όλες τις τάξεις. Είναι η ιστορία μας και νιώθε μεγάλη συγκίνηση από τους Έλληνες του εξωτερικού που μας στέλνουν μηνύματα για να μας πουν πως μας περιμένουν πώς και πώς να μας δουν, να βάλουν το ουζάκι τους… μας βλέπουν και χορεύουν.

Το μυστικό της επιτυχίας κάθε δουλειάς είναι την ώρα που δουλεύουμε να υπάρχει αγάπη. Σαφώς και υπάρχει αγωνία και δυσκολία αλλά παρόλα αυτά μας ενώνει η αγάπη για τη δουλειά. Περνούν πολύ καλά και οι καλεσμένοι μας και όλοι γινόμαστε μια παρέα και απογειωνόμαστε»

Τα backstage

«Η δική μας εκπομπή επειδή είναι δίωρη, το γύρισμα δεν τραβάει πολύ. Οι μουσικοί μας είναι έτοιμοι και το πολύ να κρατήσει ένα τετράωρο. Είμαστε έτοιμοι όλοι και πραγματικά είναι σαν «ζωντανό». Γελάμε πολύ και περνάμε τέλεια. Είμαι 35 χρόνια στη δουλειά, ε.. αυτή είναι μια από τις πιο ωραίες μου συνεργασίες. Έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας κι εγώ αυτό που θέλω είναι να έχουμε την υγεία μας, αλληλεγγύη, αγάπη και χαρά. Ο καθένας από την πλευρά του να προσπαθήσει να δώσει στον συνάνθρωπό του.

Δεν ξέρω πότε θα πάμε στη στροφή του δρόμου να δούμε λίγο φως. Νομίζω ότι όπως είχε πει κάποτε και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «οι καλοί θα γίνονται καλύτεροι και οι κακοί χειρότεροι». Είχε έρθει στην εκπομπή δυο φορές, τεράστιος καλλιτέχνης, αγαπημένος… και το καλό με τους δημιουργούς είναι ότι είναι πάντα παρόντες μέσα από το έργο τους»

«Το λαϊκό τραγούδι αν και δεν ακούγεται πολύ στο ραδιόφωνο, αν και η μόδα είναι τώρα των διασκευών, αν και πλασάρονται άλλα όργανα… αγάπη μου… δεν πεθαίνει. Μέσα από την εκπομπή μας ακούγονται τραγούδια, ιστορίες… και πού να δεις τι πράγματα έρχονται φέτος, πάμε για απογείωση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved