Στούντιο με θέα: Πρεμιέρα με συγκίνηση για την Μαυραγάνη – Στο ίδιο πλατό μετά από 16 χρόνια
Media

Στούντιο με θέα: Πρεμιέρα με συγκίνηση για την Μαυραγάνη – Στο ίδιο πλατό μετά από 16 χρόνια

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Στούντιο με θέα και στην έναρξη της εκπομπής συγκινήθηκε που ήταν στο ίδιο πλατό μετά από χρόνια και παρουσιάζει ξανά την ίδια εκπομπή!

Η εκπομπή ξεκίνησε με πλάνα της εκπομπής από το παρελθόν όταν την παρουσίαζε με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και στη συνέχεια εμφανίστηκε η παρουσιάστρια φορώντας ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα και καλωσόρισε τους τηλεθεατές συγκινημένη!

«Καλή σας μέρα! Καλό ξημέρωμα! Καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούργιο ραντεβού σε μία εκπομπή που μετρά… Τώρα τι να μετρήσω; Το Στούντιο με θέα που ξεκίνησε και είδατε και μετρά πολλά χρόνια και ξεκίνησε το 1999 με τον Νίκο Μάνεση και μαζί ήμασταν από το 2003 έως το 2006, που έφυγε τότε για τον Alpha! Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης και επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής… Στούντιο με θέα… θα ανοίγουμε πάλι ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή συνεχίστηκε για 10 χρόνια… Αυτή είναι η δέκατη χρονιά… Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και κάνοντας αυτήν εδώ την εκπομπή… Και μου θύμισαν εδώ όλα τα παιδιά ότι στο ίδιο πλατό εδώ, ήταν το (παλιό) Στούντιο με θέα που είδατε… Να, εκεί απέναντι ήταν…»!

Η Φαίη, λοιπόν ανοίγει ένα παράθυρο στην επικαιρότητα, εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας απασχολήσουν, αλλά και σε όλα όσα θα συζητηθούν την εβδομάδα που ξεκινάει.

Ό,τι συνθέτει την ενημερωτική εικόνα του Σαββατοκύριακου, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, ό,τι αξίζει να γνωρίσουμε θα είναι στην πολυθεματική ατζέντα της εκπομπής «Στούντιο με Θέα».

Ειδήσεις εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και χρηστικές απαντήσεις από τον διακεκριμένο οικονομικό συντάκτη Κωστή Πλάντζο.

Πολιτισμός, αθλητισμός, ξεχωριστοί άνθρωποι που είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, αλλά και ταξίδια στις αθέατες γωνιές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δείτε την πρεμιέρα της Φαίης Μαυραγάνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved