Πέτρος Συρίγος: «Δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα, μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είμαι στο "Πρωινό"»
Media

Πέτρος Συρίγος: «Δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα, μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είμαι στο "Πρωινό"»

Ο Πέτρος Συρίγος, σε συνέντευξή του, υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 καθώς, όπως είπε, ενώ είχε υπογράψει, τελικά δεν θα συνεργαστεί με το κανάλι.

Είναι ένας πολύ διάσημος σεφ που την περασμένη σεζόν είχαμε απολαύσει μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» και «αντιγράψαμε» πολλές από τις συνταγές του!

Ο Πέτρος Συρίγος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», με τον ίδιο να μιλά για όλους και για όλα. Ο γνωστός σεφ τόνισε το τι συνέβη πραγματικά με τον ΑΝΤ1 ενώ είπε πως ενώ μόλις έληξε η περασμένη σεζόν, είχε υπογράψει με το κανάλι, λίγες μόνο μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, του είπαν ότι τελικά στη θέση του σεφ θα είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο Πέτρος Συρίγος είπε χαρακτηριστικά: «Πριν τελειώσει η σεζόν είχα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου για τον Σεπτέμβρη. Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που με πήραν τηλέφωνο δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους. Μου είπαν ότι θα είναι η Αργυρώ, απλά καλό θα ήταν παιδιά να το είχα μάθει πιο νωρίς. Ήταν λίγο κάπως»

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Με τη Φαίη Σκορδά έχω μιλήσει. Της εύχομαι τα καλύτερα, την λατρεύω. Η Φαίη είναι πολύ μάγκας. Αρνήθηκα δουλειές το καλοκαίρι, επειδή είχα πει ναι στο Πρωινό. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καλή καρδιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved