Ποιοι θα πάρουν μέρος στο J2US
Media

Ποιοι θα πάρουν μέρος στο J2US

O Nίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό J2US. Ποιοι θα τραγουδήσουν;

To «J2US» έρχεται ανανεωμένο, με πρόσωπα έκπληξη που θα αφήσουν το στίγμα τους και θα μας χαρίσουν μια διασκεδαστική τηλεόρα ση. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Και ApyupOkn μόνο που το «J2US» θα έχει ως παίκτες τους νιόπαντρους Μαυρίκιο Μαυρίκιου και Ιλάειρα Ζήση είναι από μόνο του... σόου!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τα πρώτα πρόσωπα που φαίνεται πως «κλειδώνουν», εκτός από τους νιόπαντρους, είναι αυτά της Μπέσσυς Αργυράκη, του «Survivor» Γιώργου Ασημακόπουλου, της Θέλξης, αλλά και της Βίκυς Κουλιανού.

Επίσης λέγεται ότι έκλεισαν ο νικητής του «Survivor» Σάκης Κατσούλης αλλά και οι Αντζελα Δημητρίου, Ανθή Σαλαγκούδη, Σαμπρίνα, Αρης Πετράκης, Βασίλης Πορφυράκης, Σοφία Αρβανίτη, DJ Βαλεντίνο, Παύλος Σταματόπουλος, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Λευτέρης Μητσόπουλος και Φωτεινή Δάρρα!

Ξεχωρίζουν ωστόσο στη νέα εκδοχή του σόου τα ονόματα του λαϊκού καλλιτέχνη Σώτη Βολάνη, του κριτή στο «J2US» Αγγέλου Μπράτη, της τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου, της ηθοποιού Ματίνας Νικολάου ή, αλλιώς, «Βάνιας» του Σκάι από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», αλλά και της Ναταλί Κάκκαβα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved