Φαίη Σκορδά: Άψογη οικοδέσποινα στο γεύμα με τους δημοσιογράφους, λίγο μετά την πρεμιέρα της
Media

Φαίη Σκορδά: Άψογη οικοδέσποινα στο γεύμα με τους δημοσιογράφους, λίγο μετά την πρεμιέρα της

Φανερά ανακουφισμένη που όλα πήγαν καλά στην πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε σήμερα (12/9) ενώπιον των δημοσιογράφων η Φαίη Σκορδά, μόλις λίγη ώρα μάλιστα μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής της. 

Φαίνεται πως η όμορφη παρουσιάστρια περίμενε αυτή τη στιγμή πώς και πώς μετά από ένα αρκετά αγχωτικό διάστημα μέσα στο τρέξιμο ώστε να στήσει τη νέα της εκπομπή «Πρωινό μας» στη νέα τηλεοπτική της στέγη, τον ΣΚΑΪ.

Παρ' όλο που για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα ολόλευκο φόρεμα, στο καθιστό γεύμα που είχε με τους δημοσιογράφους, μόλις λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα total black φόρεμα που συνδύασε άψογα με υπέροχα αξεσουάρ.

Το καλύτερο... αξεσουάρ της όμως ήταν το λαμπερό χαμόγελό της καθώς έδειχνε πολύ χαρούμενη που όλα είχαν πάει καλά στην πρώτη αυτή μέρα της on air.

Προσιτή και πολύ ευχάριστη, η Φαίη Σκορδά αφού πόζαρε για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, άρχισε να χαιρετά έναν προς έναν τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, αποδεικνύοντας πως είναι άψογη οικοδέσποινα.

To event φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο Natu στην Κηφισιά όπου το μενού επιμελείται ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος και επιστρέφει τηλεοπτικά φέτος μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά για να την προϋπαντήσει και να ποζάρει μαζί της για αναμνηστικές φωτό.

Φυσικά παρόντες και πολλοί ακόμα συνεργάτες της όπως η Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και ο Άγγελος Βουράκης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved