Χρύσα Παπά: «Η Δώρα Χρυσικού έπρεπε να με χαστουκίσει και δυο εβδομάδες σκεφτόταν πώς θα το κάνει»
Media

Χρύσα Παπά: «Η Δώρα Χρυσικού έπρεπε να με χαστουκίσει και δυο εβδομάδες σκεφτόταν πώς θα το κάνει»

Η Χρύσα Παπά, μία προσγειωμένη και αφοσιωμένη επογγελματίας, μίλησε για τον ρόλο της Εύας στη «Γη της Ελιάς» αλλά και για τη σχέση της με την συμπρωταγωνίστριά της, Δώρα Χρυσικού

Ποια είναι τα συναισθήματά σου πριν απ’ την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στις 19 Σεπτεμβρίου;

Είμαι πολύ χαρούμενη. Μου έχει συμβεί κι άλλες φορές στην επαγγελματική μου πορεία να συμμετέχω σε σειρά που παίρνει το πράσινο φως για δεύτερη χρονιά. Οταν κάνεις μία δουλειά για ένα χρόνο και θέλουν ο κόσμος, το κανάλι, να συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά, είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς, από τον σεναριογράφο μέχρι τον ηθοποιό, να μπορούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας κομμάτι και να το εξελίξουμε. Ο ένας χρόνος είναι αρκετός βεβαίως, ωστόσο μπορούμε να εξελιχθούμε κι άλλο. Και αυτή είναι η διάθεση όλων για τη δεύτερη σεζόν, της «Ελιάς».

Η Εύα έδειξε έναν δυναμισμό, έναν αδαμάντινο χαρακτήρα στον πρώτο κύκλο. Σου ταίριαξε ο ρόλος;

Ναι, μου αρέσει πολύ η Εύα. Πάντα με έναν τρόπο βάζουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας στους ρόλους μας. Δεν αναζητώ να έχω κοινά στοιχεία πάντα, αλλά την αγάπησα πολύ αυτή την ηρωίδα. Μου αρέσει και το πώς θα πορευτεί, θα κάνει μία έντονη αλλαγή στη ζωή της στα νέα επεισόδια.

Καθημερινή, σχεδόν, σειρά, με δίωρα επεισόδια... Πόσο απαιτητικά είναι τα γυρίσματα;

Είναι δύσκολα και απαιτητικά για όλους που δουλεύουμε σε αυτή την παραγωγή. Συμβαίνει κάτι εκπληκτικό όμως σε αυτή τη σειρά... Δουλεύω στην τηλεόραση από το 2008, με ρόλους μεγάλους. Εχω πολλά χρόνια να δω σε σειρά τόσο αγαπημένους συντελεστές και ηθοποιούς που κάνουν παρέα και νοιάζονται τόσο πολύ. Κάνουμε παρέα μεταξύ μας, παρά τα τρομερά γυρίσματα. Μπορεί να κάνουμε ακόμη και σε διαφορετικούς τόπους γυρίσματα, αλλά ο Αντρέας Γεωργίου έχει φτιάξει μία δυνατή ομάδα και είναι σπουδαίο

Πώς είναι η συνεργασία με τη Δώρα Χρυσικού; θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς είστε με την τηλεοπτική Αρετή backstage..

Εχει πολλή πλάκα αυτό! Στη σειρά έχουμε τόσες κόντρες λόγω του Στάθη, στην πραγματικότητα όμως τη Δώρα την εκτιμώ Βαθιά και την αγαπώ. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είχαμε μία σκηνή που έπρεπε να με χαστουκίσει και δύο εβδομάδες συζητούσε πώς θα το κάνει (γέλια)... Μου λέει, θα το κάνουμε ψεύτικο. Της λέω, επειδή με εκνευρίζουν τα ψεύτικα χαστούκια στην τηλεόραση, θα το κάνουμε κανονικά, αλλά φρόντισε την πρώτη-δεύτερη φορά να το πετύχουμε μην μου πρηστεί το μάγουλο (γέλια). Κάναμε τη σκηνή και μετά με αγκάλιασε και με φιλούσε. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει, επειδή το βλέπει στη σειρά, ότι μισεί η μία την άλλη, αλλά στην πραγματικότητα αγαπιόμαστε.

Πηγή: TvΤύπος

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved