Το βραχιόλι της φωτιάς: Η Νικολέτα Χαρατζόγλου στο gossip-tv για την ηρωίδα της που θα συγκλονίσει
Media

Το βραχιόλι της φωτιάς: Η Νικολέτα Χαρατζόγλου στο gossip-tv για την ηρωίδα της που θα συγκλονίσει

Ένα κορίτσι με ατόφιο ταλέντο, δυναμισμό, εκρηκτικό χαρακτήρα, μια λάμψη αλλιώτικη και έτοιμο να φέρει αέρα δημιουργίας μέσα από έναν τηλεοπτικό ρόλο που θα σε συγκλονίσει!

Η Νικολέτα Χαρατζόγλου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έρχεται μέσα από τη νέα φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ με τίτλο «Το βραχιόλι της φωτιάς» και υποδύεται τη Μαρίνα.

Μια ηρωίδα ιδιαίτερη αφού όπως αποκάλυψε μιλώντας στo gossip-tv η Μαρίνα είναι μουγκή!

«Στη σειρά Το βραχιόλι της φωτιάς, υποδύομαι τη Μαρίνα, την έμπιστη του σπιτιού. Είναι ένα πρόσωπο «κλειδί» όπως άλλωστε κάθε τέτοιος ρόλος, αυτό πιστεύω κι εγώ. Η Μαρίνα είναι μουγκή… είναι ένας ρόλος δύσκολος», αποκάλυψε για την ηρωίδα της.

«Το συζητήσαμε αρκετά με τον σκηνοθέτη κι έτσι βρήκαμε μια σειρά, μια ροη… Μια μουγκή γυναίκα, ένας άνθρωπος μουγκός γενικά στη ζωή όχι μόνο σε έναν ρόλο, έχει μια άλλη ταχύτητα στις υπόλοιπες αισθήσεις του, πιο βαθιά. Όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις δηλαδή λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα. Δεν με δυσκόλεψε… Το πιο όμορφο είναι ότι έπρεπε να το ψάξουμε, να αντιληφθούμε την λειτουργία μιας τέτοιας συνθήκης».

Σπάνιος ρόλος…

«Είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουμε στην κοινωνία, είναι αποδεκτό αν και ζούμε σε δύσκολη κοινωνία οπότε αυτό που εύχομαι είναι να δούμε σε βάθος πως όπως και να είμαστε, είμαστε ίδιοι και ίσοι. Οι άνθρωποι που δεν μιλάνε, έχουν να «πουν» περισσότερα. Οι άνθρωποι που δεν βλέπουν, «βλέπουν» περισσότερο. Μακάρι οι αισθήσεις να λειτουργούσαν έτσι σε όλους τους ανθρώπους»

Πώς νιώθει που συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ;

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Γκικαπέππα και φυσικά με όλο το καστ. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Μια φανταστική ομάδα».

«Το βραχιόλι της φωτιάς»

Νέα συναρπαστική σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο.

Μ’ ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, και με την υπέροχη μουσική του Μίνου Μάτσα, η σειρά μεταφέρει στην οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας εβραϊκής οικογένειας.
Με τους Νίκο Ψαρρά, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστο Λούλη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Σπύρο Σταμούλη, Μιχάλη Ταμπακάκη, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρη Αριανούτσο, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Νικολέτα Χαρατζόγλου, Ηλέκτρα Μπαρούτα, Γκαλ Ρομπίσα κ.ά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία Μωής Κοέν να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί, η σύζυγός του, Μπενούτα, φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ, ένα παιδί γεννημένο κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά.

Η ιστορία της φωτιάς, που άλλοτε δημιουργεί και άλλοτε καταστρέφει, δείχνει να ακολουθεί τον Ιωσήφ σε όλη του τη ζωή. Η οικογένειά του ζει τον εμπρησμό του Κάμπελ, τη χρεοκοπία του πατέρα και τη φυγή της μεγάλης του αδελφής, Ζακλίν, από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος «καίει» όσα ο Ιωσήφ γνώριζε μέχρι τότε, με τραγική κατάληξη τη μεταφορά της οικογένειας στο κολαστήριο του Αουσβιτς. Κι όμως, μέσα απ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα υλικό που αντέχει ακόμα. Που καμιά φωτιά δεν καταφέρνει να το λιώσει, αλλά αντίθετα το κάνει ακόμα πιο δυνατό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved