Media

Φαίη Σκορδά: Αυτό κάνει και ο γιος της τής λέει ότι τον κάνει ρεζίλι!

Gossip-tv Team

Πρωινό μας: Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην κάμερα της εκπομπής στάθηκαν αφορμή για να κάνει η Φαίη Σκορδά μια εξομολόγηση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που έκανε πρεμιέρα χθες (12/9), αναφέρθηκε στον μεγάλο της γιο, Γιάννη Λιάγκα, και αποκάλυψε κάτι που της έχει πει στο παρελθόν και της είχε κάνει εντύπωση. Η Φαίη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και την περηφάνια της, όμως, έφερνε άθελά της τον γιο της σε δύσκολη θέση μέχρι που την έβαλε εκείνος στη... θέση της!
Ειδικότερα, η μαμά του Γιώργου Μαζωνάκη, ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο γιος της και μπροστά σε πλήθος κόσμου χόρεψε!


Τότε η Φαίη, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ, τι έκανε εκείνη και ο γιος της που είναι πάντα ευγενικός της είπε να το σταματήσει για τον έκανε ρεζίλι στους αγώνες!

«Μαμά σε παρακαλώ, μη φωνάζεις "Γιάννη πασά μου" και σε ακούει όλος ο κόσμος. Με κάνεις ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις;», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Φαίη Σκορδά πάντα είναι κοντά στο τηλεοπτικό κοινό και της αρέσει να συνομιλεί με τους τηλεθεατές. Ωστόσο, δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που η παρουσιάστρια μοιράζεται με το κοινό της διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της, ακόμα και κάτι που μπορεί να κάνει με τα παιδιά της, όπως δηλαδή συνέβη και σήμερα.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved