Σε κλάματα ξέσπασε on camera η Κατσαφάδου - Τα πρώτα λόγια μετά τη δεύτερη διάρρηξη στο μαγαζί της
Media

Σε κλάματα ξέσπασε on camera η Κατσαφάδου - Τα πρώτα λόγια μετά τη δεύτερη διάρρηξη στο μαγαζί της

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η ίδια αντιμετώπισε ξανά ένα δυσάρεστο συμβάν στο κατάστημά της, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ξανά κάποια βίντεο, στα οποία δείχνει τη ζημιά που υπέστη το κατάστημά της. Όπως φαίνεται, οι άγνωστοι έσπασαν ξανά τη τζαμαρία, προκειμένου να κλέψουν τις κρέμες της και όχι κάποιο χρηματικό ποσό.

Η επιχειρηματίας είδε μέσα σε 15 ημέρες το κατάστημά της στο Περιστέρι να παραβιάζεται, με την ελληνική Αστυνομία να είναι κοντά στα ίχνη 2-3 ατόμων. Τα εν λόγω άτομα εντοπίστηκαν στα δυτικά προάστια και πωλούσαν παρανόμως τις κρέμες της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Η κάμερα της εκπομπής, Πρωινό μας μίλησε με την ίδια, η οποία δεν μπορούσε να κρύωει την αναστάτωσή της:«Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας».

Και πρόσθεσε:«Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα. Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved