Τα Νούμερα: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και οι λόγοι να γίνουμε φανατικοί της σειράς είναι... πολλοί!
Media

Τα Νούμερα: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και οι λόγοι να γίνουμε φανατικοί της σειράς είναι... πολλοί!

Τα Νούμερα: Σε μια προσπάθεια να αναβιώσει στην σύγχρονη Αθήνα η «Μάντρα» του Αττίκ, γίνεται ένα θαύμα που ακούει σε μια λέξη με έννοιες που ο καθένας αναλύει όπως επιθυμεί και όπως ορίζει η δική του πραγματικότητα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως τα «Νούμερα» με leader τον πολυτάλαντο Φοίβο Δεληβοριά, είναι η σειρά που θα σε βγάλει σίγουρα από το γνωστό και τετριμμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Μια σειρά μυθοπλασίας με καλή και «δυνατή» μουσική, διαλόγους πανέξυπνους, επίκαιρο σχόλιο και αισθήσεις που θέλεις πολύ να ζωντανέψεις!

Η νέα παραγωγή της ΕΡΤ που φιλοδοξεί να «ξυπνήσει» ένστικτα που η εποχή μας θέλει να «κοιμίσει» είναι αυτό που είδαμε στην πρώτη προβολή και είπαμε «ναι, επιτέλους μια σειρά που δεν θα με φοβίσει, που δεν θα με τρομοκρατήσει και που θα προσφέρει ένα θέαμα αλλιώτικο με χιούμορ αληθινό και που όχι απλά θέλει να τονώσει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα προσφέροντας το διαφορετικό αλλά δίνοντας και την αίσθηση πως κάτι αλλάζει επιτέλους».

Ένα μπλέντερ με έντονο το στοιχείο της μυθοπλασίας, ένα unlimited εισιτήριο στη μουσική με προσωπικότητες της ελληνικής showbiz που «τσαλακώνονται», μια παρέα υπερταλαντούχων καλλιτεχνών και όλα αυτά σε ένα σκηνικό άπλετης φαντασίας που σου προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων, ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιοι τελικά είμαστε και πόσο νούμερα» μπορούμε να γίνουμε, συγκίνηση και μια βαθύτερη σκέψη που ισορροπεί ανάμεσα σε σουρεαλισμό και σε μια πραγματικότητα που ενώ φαίνεται βγαλμένη από άλλη εποχή ακουμπά στην καθημερινότητα που ζεις και προσπαθείς να αποδράσεις όταν νιώθεις ότι σε «πνίγει».

Στη σειρά θα συναντήσεις μια παρέα καλλιτεχνών με χαρακτηριστικά που σίγουρα έχεις κι εσύ ή οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου, καλογυρισμένες σκηνές με αισθητική που σπάνια βλέπεις σε κωμικές σειρές, κοστούμια ιδιαίτερα και μια εξαιρετικά δημιουργική ομάδα που έχει «παντρέψει» το κωμικό στοιχείο, τη σάτιρα, το καλό θέαμα και φυσικά τη μουσική που συνοδεύει κάθε στιγμή της ζωής σου.

Αυτό δε που θα σου δώσει έναν ακόμη λόγο να παραμείνεις πιστός στο τηλεοπτικό ραντεβού μαζί τους είναι ο συνδυασμός της θεατρικότητας με την κινηματογραφική αισθητική και την τηλεοπτική απόλαυση!

Από το πρώτο λεπτό θα θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος αυτής της παρέας που θα μπει στο σπίτι σου με ένα «καλώς ήρθατε» κι ένα πλατύ χαμόγελο δίνοντας τα εύσημα όχι μόνο στον δημιουργό της, Φοίβο Δεληβοριά που ούτως ή άλλως έχουμε χρόνια γνωρίσει μέσα από την «ταράτσα του» αλλά σε όλη την ομάδα που δίνει λόγο ύπαρξης στην καλή κωμωδία και τη σάτιρα όπως ορίζουν οι ίδιοι.

Τα «Νούμερα» εξάλλου είναι ήρωες της διπλανής πόρτας με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλεις να «τονώσεις», να «αποβάλλεις», να «ζήσεις γνωρίζοντας τον λόγο», να αναδείξεις και να μοιραστείς.

Γιατί στο τέλος θα νιώσεις κι εσύ «ένα λαμπερό και ανασφαλές νούμερο»!

Καλή απόλαυση

Τηλεοπτική πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 22:00!

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved